• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barti preko prošlogodišnje šampionke do prvog trofeja WTA Finala

Autor mondo.rs

Svitolina je branila titulu na poslednjem događaju u sezoni za teniserke, ali je fenomenalna Ešli Barti danas odigrala sjajan meč. On joj je i doneo titulu na turniru koji je igrala prvi put u karijeri.

Najbolja teniserka sveta, Australijanka Ešli Barti, slavila je na Završnom turniru sezone koji se igrao u kinskom Šenženu. Ona je u finalnom meču bila bolja od Eline Svitoline, prošlogodišnje šampionke.

Pored trofeja i novih bodova za sigurniju poziciju na listi, Barti je osvojila i rekordni nagradni fond u ženskom tenisu. turnir u Šenženu obezbedio je čak 4.42 miliona maeričkih dolara za najbolju teniserku, a pobeda u finalu je značila da taj novaca pripada Barti.

U svakom od dosadašnjih pet susreta ove dve teniserke slavila je Elina Svitolina, ali ovog puta Ukrajinka nije mogla do pobede. Prvu pobedu u međusobnim duelima Barti je ostvarila rezultatom 6:4, 6:3.

Ukrajinska teniserka je ovu sezonu završila bez ijednog velikog trofeja, a godina je bila potpuno drugačija za Barti. Ona je u Parizu stigla do prve Gren slem titule, a na svom debiju je osvojila i Završni masters. Nije loše za devojku koja je pre nekoliko godina napustila ovaj sport jer se osećala usamljenoi posvetila se igranju kriketa u rodnoj zemlji.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC