• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak Đoković na prekretnici: Da li će ga napustiti Goran Ivanišević?

Autor mondo.rs

Trener najboljeg srpskog igrača pominje se kao najozbiljniji kandidat za selektora Hrvatske

Novak Đoković je uoči Vimbldona priključio Gorana Ivaniševića svom stručnom štabu i ta saradnja dala je veoma dobre rezultate prethodnih pet mjeseci.

Ipak, ona bi mogla da bude završena pred start nove sezone.

Možda će vas zanimati

Naime, Ivanišević se pominje kao glavni kandidat za upražnjeno mjesto selektora Dejvis kup reprezentacije Hrvatske.

Željko Krajan nedavno je iznenada zbog nesuglacica napustio klupu Hrvata, na nju je privremeno uletio Franko Škugor uoči finalnog turnira Dejvis kupa u Madridu, gdje je selekcija "lijepe njihove" završila takmičenje već u grupnoj fazi takmičenja bez pobjede, pa su u teniskom savezu odlučili da odmah pronađu dugoročno rješenje.

Najozbiljniji kandidat za to mjesto je Goran Ivanišević. Ruku za popularnog "Zeca", nekadašnjeg osvajača Vimbldona, podigli su ne samo igrači, poput Marina Čilića, legendardnog trenera Nikole Pilića, već i sam Đoković.

On je izjavio da bi Ivanišević bio "logičan izbor" i prvi se složio da bi mu trebalo ukazati tu šansu, jer se dokazao kao trener.

To bi za Đokovića potencijalno moglo da predstavlja problem, jer bi Ivanišević, ukoliko bude izabran, mogao da napusti njegov stručni štab.

Iz Teniskog saveza Hrvatske potvrdili su da Goran Ivanišević jeste ime o kome se ozbiljno razmišlja, ali ne i jedino, budući da su u igri i bivši igrači Ivan Ljubičić, sada trener Rodžera Federera, kao i Mario Ančić.

Predsjednica HTS Nikolina Babić potvrdila je hrvatskim medijima da se razmišlja o bivšim reprezentativcima, ali da najprije sa svakim treba ozbiljno otvoreno porazgovarati, budući da svi imaju ozbiljne angažmane.

Ona je dodala da će važnu ulogu u donošenju konačne odluke o tome ko će biti novi selektor imati hrvatski reprezentativci, jer će se poštovati i njihove želje.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC