• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mikić nakon trijumfa nad Slavijom: "Lošija partija, ali bitni su bodovi''

Autori mondo.ba Autori Dragan Šutvić

Banjalučki rukometaši prekinuli impozantan niz Slavije u Istočnom Sarajevu

 Mikić nakon trijumfa nad Slavijom: "Lošija partija, ali bitni su bodovi'' Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Rukometaši Borac m:tel-a savladali su juče u Istočnom Sarajevu ekipu Slavije rezultatom 26:27 i nastavili ''mrtvu'' trku sa Gračanicom za osvajanje jesenje titule.

Do meča sa ''crveno-plavima'' Slavija je posljednji poraz pred domaćom publikom upisala 15. decembra 2018. godine. Zanimljivo, i tad je ''krivac'' bio Borac m:tel (24:28).

Od tada pa do proteklog vikenda, ''sokolovi'' su upisali devet pobjeda i dva remija pred domaćom publikom.

U izjavi za naš portal, strateg kluba iz Gospodske ulice Mirko Mikić istakao je da njegova ekipa nije bila na očekivanom nivou, ali da su osvojeni bodovi jedino što je bitno.

Možda će vas zanimati

''U dva navrata je bilo četiri razlike za nas, ali je Slavija uspijevala da se vrati. Domaćin je pokazao da je tvrd orah. Bilo je baš onako kako smo očekivali. Znali smo da igraju dobro na domaćem terenu i da od prošlog decembra nisu izgubili kod kuće. Bilo je ranije najavljeno da će utakmica biti na par lopti, što se na kraju pokazalo kao tačno. Mi smo odigrali nešto lošije nego što je trebalo i da smo ih mi vraćali u utakmicu. Ipak, najvažnije je da se pobijedilo i nastavilo sa nizom uspjeha i što i dalje držimo korak sa Gračanicom u borbi za prvo mjesto'', rekao je trener ''crveno-plavih'' Mirko Mikić za portal MONDO.

U narednom, 14. kolu, njegove izabranike očekuje posljednja domaća utakmica u polusezoni. Protivnik je ekipa Leotara, koju krasi isti epitet kao Slaviju, s obzirom da su Trebinjci četiri od svojih šest pobjeda u ovoj sezoni upisali u dvorani ''Miloš Mrdić''.

Ipak, podatak koji poziva na oprez je sljedeći: Trebinjci su pred domaćom publikom osvojili cijeli plijen u mečevima sa kandidatima za titulu – Gračanicom (30:26) i visočkom Bosnom (28:26).

''Jako nezgodna ekipa, sa nekoliko igrača iz Srbije koji su dobri i mogu da predstavljaju prijetnju svakom timu, pa tako i nama. Igraju u skoro istom sastavu kao prošle godine, promijenili su 1-2 igrača, ali vidi se da se radi o jednom sistemu koji daje rezultate. Činjenica je da igraju nešto ljepše nego prethodne sezone i sigurno je da će utakmica biti teška, s obzirom da je pretposljednja i da su svi igrači već umorni. Takođe, ne ide nam u prilog ni to što, vjerovatno, nećemo igrati u dvorani 'Borik' već u Čelincu, a, isto tako, protiv nas su svi motivisani da odigraju dobru utakmicu, ali nadam se da ćemo odigrati nešto bolje nego što je to bilo u Sarajevu i da ćemo nastaviti uspješan rezultatski niz'', naveo je Mikić.

Inače, Borac m:tel će polusezonu zaključiti sljedeće srijede (18. decembar), kada će gostovati u Visokom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC