• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljubišić nakon nagrade: Ogromna čast, ovdje su stajale istinske legende!

Autori mondo.ba Autori Dragan Šutvić

Pročitajte šta je u obraćanju novinarima rekao ovogodišnji laureat ''Glasa Srpske''!

 Izbor sportiste Glas Srpske Bojan Ljubišić izjava Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Možda će vas zanimati

Vođeni popularnim Hansom, koji je 10. aprila proslavio 38. rođendan, rukometaši u crveno-plavim dresovima stigli su do trofeja u Kupu Bosne i Hercegovine, sedmog u klupskoj istoriji, igrali finale plej-ofa za šampiona države, te po PRVI PUT NAKON 14 GODINA i dvomeča u Čelendž kupu sa Vaker Tunom dočekali proljeće na evropskoj sceni!

Zanimljivo, dobitnik jubilarne, 65. nagrade ''Glasa Srpske'' i tad je bio dio Borčeve ekipe!

''Stvarno sam zahvalan svima, ovo je stvarno jedna velika čast. Ovo mi je svakako jedan od važnijih trofeja u igračkoj karijeri. Imali smo tešku godinu iza sebe, međutim osvajanjem Kupa BiH i proljećem u Evropi smo napravili sezonu dobrom za nas. Zaista sam srećan i hvala svima koji su mi pružili podršku u izbori za sportistu godine u Republici Srpskoj'', rekao je novinarima lider aktuelne generacije kluba iz Gospodske ulice.

Partije koje i u ovoj sezoni pružaju ''crveno-plavi'' slute na radost – Borac je na korak od osvajanja jesenje titule, uz tri boda više od drugoplasirane Gračanice kolo prije zimske pauze.

Želja svih u klubu je, prije svega, povratak šampionskog pehara u grad na Vrbasu nakon dvije godine, kao i odbrana trofeja u kup-takmičenju.

''Borac kao klub uvijek ide na sve trofeje. Prošle sezone nam je izmakla ta titula zbog umora, zbog svega... Međutim, trenutno držimo prvo mjesto i sigurno da nam je dupla kruna.''

Nagrada za najbolje sportistu naše Republike, sam priznaje, ogromna je satisfakcija.

''Ovdje u Banskom dvoru nagradu namijenjenu najboljem primili su mnogi sportisti, istinske legende, tako da sam zaista presrećan što sam stao uz rame takvih veličina koje su stajale na ovoj pozornici'', zaključio je Ljubišić.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Za sportski događaj godine u Republici Srpskoj odabrana je – biciklistička trka ''Beograd – Banjaluka'', koja je 2019. godine održana po trinaesti put.

''Prijatno sam iznenađen činjenicom da je Radio-televizija Republike Srpske za sportski događaj godine izabrala biciklističku trku Beograd - Banjaluka. Mi se već 14 godina predanim radom trudimo da stvarnio napravimo jedan kvalitetan događaj i dovedemo u Banjaluku najbolje sportiste svijeta i evo, naš rad je rezultirao ovom nagradom. Prezadovoljni smo i presrećni što je baš ovo najbolji sportski događaj u Republici Srpskoj'', istakao je direktor ove manifestacije Vladimir Kuvalja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC