• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadal vređao Srbe: Dođu na tribine sa malo više supstanci u telu...

Autor mondo.rs

Španac je na konferenciji za medije pred španskim medijima bio još oštriji u komentarima na račun srpskih navijača na ATP kupu.

 Rafael Nadal vrijeđao Srbe: Dođu na tribine sa malo više supstanci u telu... Izvor: STEVE CHRISTO/AP, Tanjug/AP/Steve Christo

Rafael Nadal je u nedelju izgubio singl meč finala ATP kupa od Novaka Đokovića, da bi potom odlučio da ne nastupi u odlučujućem dublu. Španci su taj meč i izgubili, a posle svega, najbolji teniser sveta je "podigao prašinu" svojim komentarima.

On je na konferenciji za medije izjavio da su pojedini navijači Đokovića preterivali sa nepristojnim navijanjem, međutim, pojavili su se još oštriji komentari Majorčanina.

Možda će vas zanimati

Nadal je na konferenciji za medije održanoj na engleskom jeziku imao nešto blažu izjavu.


"Iskreno, publika je bila fantastična svakog dana, ali nekada ljudi iz nekih zemalja ne razumeju kako tenis funkcioniše, misle da je fudbal. Poštovanje mora da bude tu, a njega nije bilo od malog dela publike", rekao je tada Nadal.

Ipak, Špančevi komentari na konferenciji održanoj na njegovom maternjem jeziku bili su daleko uvredljiviji.

"Imao sam ja već iskustva sa ovim navijačima. Oni su navijači, ali nisu Australijanci", rekao je Nadal i potom se ironično nasmejao.

"Ponekad dođu na tribine sa malo više supstanci u telu nego što bi trebalo. Oni ne razumeju ovaj sport. Volim ja podršku koju pružaju svojoj zemlji, ali postoje trenuci kada treba da poštujete i druge igrače", bile su oštre reči Nadala, a preneo ih je "ESPN".

Španac je tim komentarom najverovatnije insinuirao da su protivnički navijači, odnosno navijači Srbije, bili pod uticajem alkohola, a Nadal je očigledno pokazao da njegovi komentari nisu baš uvek u maniru velikog sportiste...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC