• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srđan Đoković: Novak je nacionalista! Kosovo će uvek biti srpsko!

Autor mondo.rs

"Nemojte da mislite da će se to promijeniti za deset, dvadeset, sto ili hiljadu godina. Uvijek će Kosovo biti srce Srbije i tako će biti za navijek", kazao je Srđan Đoković gostujući na TV Prva.

 Srđan Đoković - Novak ej nacionalista, Kosovo će uvijek biti srpsko Izvor: MN PRESS

Srbija je u nedjelju postala prvi osvajač novog sjajnog teniskog takmičenja - ATP Kupa!

Srpski teniseri pobijedili su Španiju u finalu (2:1), a potom je naravno uslijedilo veliko slavlje u Sidneju. Prvo na terenu zajedno sa velikim brojem srpskih navijača koji su čitavo takmičenje bodrili srpsku reprezentaciju, a potom i u svlačionici.

Možda će vas zanimati


Tamo su se srpski teniseri opustili uz šampanjac i zapjevali.

Mogli ste da vidite kako Novak Đoković, Viktor Troicki, Dušan Lajović, Nenad Ćaćić i Nikola Milojević, zajedno sa selektorom Nenadom Zimonjićem, pevaju "Marš na Drinu" i "Vidovdan", a to se mnogima iz regiona nije dopalo.

Na društvenim mrežama vidljivi su komentari da nije lijepo što su uz te pjesme proslavili pobjedu, a otac najboljeg srpskog tenisera Srđan Đoković stao je u odbranu Noleta i saigrača iz reprezentacije.

"Novak je nacionalista, naravno, kao što sam i ja - i većina ljudi u ovoj zemlji. To nije ništa ružno. Mi volimo svoj narod i svoju zemlju, ne mrzimo tuđi narod i tuđu zemlju. Vi ste ušli u našu zemlju i da znate, za nas je ona sveta kao za Jevreje što je Jerusalim. Mi ćemo uvijek biti uz naše Kosovo i naš narod dole", kazao je Srđan Đoković i dodao:

"Nemojte da mislite da će se to promijeniti za deset, dvadeset, sto ili hiljadu godina. Uvijek će Kosovo biti srce Srbije i tako će biti za navijek".

Srđan Đoković je kazao i da njegov sin inače teško podnosi poraze, što mu je "usađeno" odmalena.

"Niko ne podnosi poraz onako kako on to podnosi. On se tako rodio, u kući sportista je odrastao i učili smo ga tome da se sport sastoji iz pobjeda i poraza. Pored toga što je veliki sportista, Novak je veliki čovjek, pravi predstavnik Srbije", naveo je otac najboljeg srpskog tenisera.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC