• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zavirite u Noletov "red vožnje" do Olimpijskih igara

Autor mondo.rs

Pogledajte kalendar Novaka Đokovića za 2020. godinu

Novak Đoković sjajno je počeo novu sezonu. Sa saigračima iz reprezentacije Srbiji je doneo titulu prvog ATP kupa u Australiji, i tako se na najbolji način "zagrijao" za iskušenja koja ga očekuju u 2020. godini.

Nole je odmah na početku godine mijenjao kalendar. Planirao je da poslije mnogo godina učestvuje na turniru u Adelejdu ATP serije 250, ali je ipak odustao kako bi se odmorio poslije napornih mečeva u Brizbejnu i Sidneju i odbranu titule na Australijan Openu dočekao u top formi.

Možda će vas zanimati

Nakon grend slema u Melburnu Đoković je prijavio učešće na turniru u Dubaiju, jedinom iz serije ATP 500, koji će se igrati od 24. februara. Potom slijedi odlazak u SAD, gdje će nastupati na mastersima u Indijan Velsu (12. mart) i Majamiju (25. mart), gdje prošle godine nije imao baš mnogo uspjeha.

U Indijan Velsu eliminisan je u trećem, a u Majamiju u četvrtom kolu.

Novak je prema sadašnjem rasporedu odlučio da tokom aprila odmara zbog čega u njegovom kalendaru nema mastersa u Monte Karlu, koji je od 2006, kada je prvi put nastupio, i to samo 2011. godine.

U maju je planirao da se zagrije na šljaci na mastersima u Madridu i Rimu, gdje brani titulu, odnosno finale, a onda slijedi učešće na Rolan Garosu, od 24. maja.

Iz Pariza će u London, bez posebnog zagrijavanja za travu, gdje ga od 29. juna očekuje odbrana titule na Vimbldonu, a potom i Olimpijske igre u Tokiju, koje startuju 25. jula.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC