• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanišević želi Srbiju na EURO: Gubitnika ćemo "maltretirati" na Vimbldonu

Autor mondo.rs

Zanimljiva izjava legende hrvatskog tenisa o eventualnom susretu "orlova" i "vatrenih" na Evropskom prvenstvu u fudbalu.

 Goran Ivanišević želi Srbiju na EURO: Gubitnika ćemo "maltretirati" na Vimbldonu Izvor: Guliver/Getty images/Clive Brunskill, Clive Brunskill/Getty Images Europe

Goran Ivanišević pravi velike uspehe kao deo stručnog štaba Novaka Đokovića, a u timu najboljeg tenisera sveta biće vrlo zanimljivo narednog leta i van teniskog terena. Ali pod jednim uslovom.

Ukoliko se Srbija plasira na Evropsko prvenstvo u fudbalu.

Možda će vas zanimati

"Orlovi" krajem marta igraju baraž za plasman na završni turnir, a ukoliko u tome uspeju, onda će u grupi D biti protivnik Hrvatske.

Legendarni hrvatski teniser je o tom eventualnom susretu govorio u intervjuu za tamošnji "Jutarnji list", nagovestivši šta bi se u tom slučaju dešavalo na treninzima Novaka Đokovića.

"Voleo bih da se Srbija kvalifikuje i da nam dođu u grupu. Gde ćeš bolje da svi zajedno odemo na utakmicu. Naravno da će onaj koji izgubi morati da trpi 'maltretiranje' tokom Vimbldona. Ali to tako ide. A, više od svega bih volio da zajedno izbacimo Englesku. Kad se napali taj balkanski mentalitet, pa Hrvatska i Srbija prođu dalje, a Englezi izvise...", rekao je Ivanišević u svom stilu, što je dosta suprotan odgovor od jednog igrača hrvatske fudbalske reprezentacije.

Srbija će pre toga morati da savlada Norvešku u Oslu 26. marta, a potom i u finalu u Beogradu pobedi Izrael ili Škotsku, ne bi li se plasirali na EURO 2020 za koji vlada ogromno interesovanje.

Ukoliko Srbija u tome uspe, u grupi će igrati sa sa Engleskom, Hrvatskom i Češkom, dok bi meč protiv "vatrenih" došao 23. juna.

Ivanišević je prokomentarisao i meč Hrvatske protiv Engleske onako kako on ume.

"Joj, kako bih se Englezima napio krvi. Bilo bi spektakularno. Ulepšalo bi mi boravak u Engleskoj. Videćemo kakav će biti raspored, ali da ću gledati svaku utakmicu, to sigurno", dodao je on.

Baš u to vreme kada se bude igralo Evropsko prvenstvo, Ivanišević će biti u Londonu, jer se tada očekuje nastup Novaka Đokovića na ovogodišnjem Vimbldonu, koji će se igrati od 29. juna do 12. jula.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC