• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mikić razočaran nastupom mladih protiv Sloge: Neozbiljno, loše i nepošteno!

Autor Dragan Šutvić

Trener Borčevih rukometaša nije krio razočaranje nastupom mlađih rukometaša koji su protiv Dobojlija šansu dobili u drugom poluvremenu

 Mikić razočaran nastupom mladih protiv Sloge: Neozbiljno, loše i nepošteno! Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Rukometaši Borac m:tel-a plasirali su se sinoć na završni turnir Kupa BiH savladavši i u revanš utakmici četvrtfinala ekipu dobojske Sloge rezultatom 34:22.

Ishod prve utakmice, one u Osječanima, nagovještavao je da ćemo u ''Boriku'' gledati neizvjestan duel do samog kraja. Ipak, već nakon prvih deset minuta meča sve je bilo jasno – ''crveno-plavi'' su poslije tog perioda bili u prednosti od čak devet golova (10:1).

Možda će vas zanimati

''Do pobjede smo došli lakše nego što smo očekivali. Mislim da nikad lakše nismo odigrali protiv ekipe Sloge. Bili smo, evidentno, dobro raspoloženi u otvaranju utakmice i jako me raduje da je funkcionisao sistem ''5-1'' zajedno sa Rakocijom, a kasnije i Daničićem, što je naša dodatna snaga za nastavak sezone. Čestitam igračima, stekli smo sigurnost za sve što nas očekuje, s obzirom da smo izborili nastup na fajnal-foru. Sad slijedi teži dio – da pokušamo da osvojimo titulu u prvenstvu i napadnemo trofej u Kupu'', rekao je trener Borca Mirko Mikić nakon utakmice.

Postoje i stvari kojima strateg kluba iz Gospodske ulice nije zadovoljan kad je u pitanju ovaj duel.

Konkretno, nastupom mladih igrača.

''Pružili su jako lošu partiju. Zato sam malo i kasnio na davanje izjave poslije utakmice, zato što sam razgovarao sa njima o tome. I tek ćemo pričati... Bilo je jako neozbiljno, jako loše. To nije pošteno ni prema starijim saigračima ni prema meni. Nije u redu da imamo prednost od 13 golova, a da nam Sloga priđe na osam nakon što deset minuta nismo postigli pogodak, da 'fulamo' zicere... Mislim da smo mi danas imali 16 tehničkih grešaka što je apsolutno nedopustivo. Mladi će sigurno biti na 'ribanju' nakon ove utakmice jer nisam nimalo zadovoljan načinom na koji su odigrali.''

Borčev tim sada se okreće nastavku sezone u Premijer ligi BiH, a prvi rival jesenjem šampionu biće ekipa Slobode, koja se takođe domogla fajnal-fora i to preko bugojanske Iskre.

''Idemo u goste ekipi koja na domaćem terenu u dosadašnjem toku sezone nije izgubila nijedan bod. Ljudi su ambiciozni, puni samopouzdanja, doveli su novog trenera, vidim da je atmosfera dobra i da igraju sve bolje, tako da će biti veoma nezgodno. Međutim, naše ambicije se znaju i već pomalo 'smaram' ljude sa tom pričom. Mi idemo u Tuzlu da pobijedimo. Napravili smo dobru podlogu za tu utakmicu i uz veliku dozu elana i samopouzdanja idemo na tu utakmicu'', istakao je Mikić.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC