• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel "zgromio" Slogu i osigurao "Fajnal-for" Kupa BiH!

Autor mondo.ba

Crveno-plavi već u prvih 30 minuta riješili pitanje prolaska na završni turnir u Kupu Bosne i Hercegovine i to protiv starog rivala, Sloge iz Doboja. Na kraju je bilo 12 razlike...

 RK Borac - RK Sloga, revanš četvrtfinala Kupa BiH Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Trener Banjalučana Mirko Mikić nije bio zadovoljan partijom svojih izabranika uprkos minimalnoj pobjedi u prvoj utakmici u Osječanima kod Doboja, pa je u najavi revanš utakmice sa Slogom, istakao da će motiv crveno-plavih biti da poprave utisak u dvorani "Borik".

Ne samo da su rukometaši Borca popravili utisak, već su već u prvih 30 minuta, deklasirali rivala i riješili pitanje prolaska u završnicu Kupa BiH - 23:10. Na kraju je bilo 34:22 u korist banjalučkih rukometaša!

Možda će vas zanimati

Mikićev tim je poveo sa 8:0, potom su u 10. minutu Dobojlije uspjela da postignu jedan gol (10:1), da bi desetak minuta kasnije rezultat u korist Borca m:tel iznosio 17:5.

Dvocifrenu prednost Banjalučani su održavali i pet minuta do odlaska na odmor (19:7), da bi na poluvrijeme otišli sa prednošću od 13 pogodaka (24:10).

Sa mnogo širom klupom i neuporedivo više iskustva, Banjalučani su do kraja rutinski održavali prednost iako su Dobojlije u 44. minutu smanjili prednost na "minus osam" (26:18), ali više od toga ekipa Danka Panića nije mogla u dvorani "Borik".

Najzaslužniji za ubjedljivu pobjedu crveno-plavih bili su Vukašin Rakocija sa sedam golova, pogodak manje postigao je Miloš Nježić, dok se Nikola jeremić četiri puta upisao u strijelce.

Kod Sloge prva imena susreta bili su nekadašnji "borčevci", Nikola Knežević sa sedam i Arsenije Bubić sa dva gola manje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC