• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Sloge: Prednost na strani Borca m:tel, ali biće interesantno

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Šef struke Sloge Danko Panić rekao je za MONDO da je Borac m:tel favorit za prolaz na "Fajnal-for" u Kupu Bosne i Hercegovine, ali je istakao da se dobojska ekipa neće predati bez borbe.

 Danko Panić za MONDO pred Sloga - Borac m:tel u četvrtfinalu Kupa BiH Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Dobojlije su pripremni period obavili na hrvatskom primorju, gdje su odigrali tri pripremne utakmice i zabilježili dva poraza i pobjedu.

Tim Danka Panića poražen je od Trogira (34:30), potom je uzvratio dalmatinskom timu istom mjerom (33:30), da bi u generalnoj probi pred start takmičarske sezone ponovo upisali poraz i to od Iskre u Bugojnu (30:27). Doduše, u "generalki", Panić nije imao na raspolaganju Vladimira Stankovića, Arsenija Bubića i Hasu Ćosića.

Možda će vas zanimati

"Tri puta dnevno smo radili na pripremama i generalno sam zadovoljan obavljenim poslom osim možda odbranom s obzirom da smo na pripremnim utakmicama primali 30+ golova. Naravno, imam razumijevanja za igrače zbog napornog rada i teških nogu jer je u pitanju pripremni period. Sada vjerujem da ćemo biti spremni za nastavak jesenjeg dijela sezone, kako u prvenstvu, tako i u Kupu BiH", izjavio je Panić za naš portal.

Već na startu proljećnog dijela u subotu u Osječanima kod Doboja, dočekuju banjalučki Borac m:tel u derbiju četvrtfinala Kupa BiH.

"Prednost dajem Borcu, koji je favorit za osvajanje 'duple krune', popunjeni su na svim pozicijama, imaju po dva, čak i tri rukometaša. To ne znači da ćemo se predati. Svaki susret protiv Banjalučana je uvijek zanimljiv, da igramo jedan meč imali bi mnogo više šansi. S obzirom da se revanš igra u 'Boriku', Borac može i da kalkuliše jer ima širi izbor igrača. Oni su jedina ekipa koja nas je nadigrala u Premijer ligi BiH".

Sloga je jesenji dio sezone okončala sa šest pobjeda, sedam remija, uz samo dva poraza i to od crveno-plavih i Gračanice.

"S obzirom na malu rotaciju, zadovoljan sam s tim učinkom. Na proljeće ćemo se boriti i u svakoj ići na pobjedu. Tako i ovu sutrašnju. Sve utakmice sa Borcem, bilo u Doboju ili Banjaluci su jako zanimljive i rijetko kad se desi da neko dobije velikom razlikom. Vjerujem da će tako biti i sutra, odlučiće nijanse odnosno ekipa koja bude imala bolji dan. Žao mi je jedino što igramo u dvorani u Osječanima, koja ima mali kapacitet, pa neće gostujući navijači moći da prisustvuju meču", zaključio je trener Dobojlija.

Meč između Sloge i Borca m:tel igra se u subotu s početkom u 19. časova.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC