• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klubovi iz Banjaluke dobili poslovne prostore: Kirija između 20 i 30 KM

Autor mondo.ba/SRNA

Banjalučki sportski klubovi potpisali su u srijedu ugovore sa dvoranom "Borik" oko korištenja poslovnih prostora po izuzetno povoljnim cijenama, što je jedan vid podrške koju je sportskim kolektivima pružio grad na Vrbasu.

 Sportski klubovi Banjaluka dobili poslovne prostore u Boriku  Izvor: SRNA/Gradska uprava Banjaluka

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić, koji je večeras u Banjaluci prisustvovao potpisivanju ugovora sedam sportskih kolektiva iz Banjaluke o korištenju prostora u Sportskoj dvorani "Borik" pod posebnim uslovima, rekao je novinarima da je ovo samo jedan dio podrške koju Banjaluka pruža sportistima.

Možda će vas zanimati

"Ovo je samo jedan detalj u ukupnoj slici. Naša namjera je da podržimo sportske klubove. Detalj, po detalj, svi oni koji treniraju u 'Boriku' ili 'Obilićevu' mogu vidjeti da se dobija nova energija u Boriku", istakao je Radojičić.

On je istakao da sportski centar dobija nove uslove i najavio da je planirana igradnja još dvije dvorane, na Starčevici i Laušu.

"To će značiti rasterećenje svim klubovima, posebno u špic terminima", zaključio je Radojičić.

Direktor Sportskog centra "Borik" Nenad Talić rekao je da će klubovi imati simbolične uslove po kojima će mjesečno prostorije plaćati između 20 i 30 KM, ističući da sve ovo ne bi bilo moguće bez podrške Gradske uprave Banjaluke.

Izvor: SRNA/Gradska uprava Banjaluka

Ugovore sa Sportskim centrom "Borik" potpisali su predstavnici Rukometnog kluba Borac, Ženskog rukometnog kluba Borac, Košarkaškog kluba Borac, Ženskog košarkaškog kluba Orlovi, Odbojkaškog kluba Borac, Univerzitetskog odbojkaškog kluba BL Volej i Košarkaškog kluba invalida Vrbas.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

kebab

Iznajmljuju se poslovni prostori za male pare. Kome? Rupama bez dna, muljatorima i prevarantima. Dok mladi preduzetnici plaćaju po 300-500 maraka, plaćaju poreze i doprinose, i onda se još nađe neki m....n da ih kinji. Jao Igore, muko banjalučka.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC