• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mikić: Borac m:tel spreman dočekuje početak sezone i meč sa Slogom u Doboju

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener rukometaša Borca m:tel Mirko Mikić zadovoljan je dosadašnjim dijelom priprema i željno iščekuje prvu takmičarsku utakmicu u četvrtfinalu Kupa Bosne i Hercegovine protiv Sloge u Doboju (subota, 8. februar).

 Mirko Mikić: RK Borac m:tel spreman dočekuje početak sezone Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Crveno-plavi su pri kraju pripremnog dijela za nastavak sezone u Premijer ligi BiH i Kupu BiH.

"Zadovoljan sam urađenim u dosadašnjem dijelu priprema, odigrali smo četiri meča i upisala dva tijesna poraza od Zagreba, koji je redovan učesnik Lige šampiona, te upisali pobjede nad Maglajem i Bosnom iz Visokog. Vjerujem da spremni dočekujemo početak proljećnog dijela sezone", rekao je Mikić za naš portal.

Možda će vas zanimati

Prema njegovim riječima, ostaje žal što hrvatski šampion nije poražen u "Boriku" makar u jednoj utakmici s obzirom da je prvi meč dobio sa jedan, a drugi sa dva razlike.

"Posebno druga utakmica u kojoj smo vodili sa četiri pogotka, mislim da to nismo smjeli da ispustimo, ali to je sada prošlost. Pred nama su takmičarski dueli u kojima je naš cilj osvajanje titula".

Mikić je dodao da već u subotu njegov tim gostuje u četvrtfinalu Kupa Bosne i Hercegovine protiv dobojske Sloge, što je uvijek nezgodno zbog tradicionalnog rivalstva sa Dobojlijama.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

"Bez obzira što protiv Sloge nikad nisu lake utakmice, mi ćemo u Doboj ići da pokušamo da ostvarimo pobjedu. Vjerujem da će odluka o putniku na 'Fajnal-for', koji će biti igran vjerovatno na kraju prvenstva BiH, ipak da padne u revanšu u dvorani 'Borik'".

Mikić nije želio da govori mnogo o snazi i manama Sloge, iako je priznao da imaju tim za respekt, što su dokazali u istoj fazi takmičenjima u prethodnoj sezoni kada su Banjalučani bili uspješniji i u konačnici osvojili trofej. U Banjaluci je bilo 30:26, a u Doboju 23:23.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC