• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujovićev utisak sa dvomeča protiv Borca m:tel: Banjalučko gostoprimstvo!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener Zagreba i legenda jugoslovenskog rukometa Veselin Vujović zadovoljan je dvostrukom pobjedom u Banjaluci, ali i iznenađen odličnom igrom banjalučkih igrača.

 Veselin Vujović poslije duple pobjede nad RK Borac: Banjalučko gostoprimstvo! Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Rukometni stručnjak sa Cetinja Veselin Vujović se dva puta u dva dana radovao pobjedi svojih igrača na gostovanju u Banjaluci.

U petak popodne Zagreb je savladao Borac m:tel minimalnim rezultatom (27:28), dok je dan kasnije trijumf gostiju bio za nijansu ubjedljiviji -29:31 (15:14).

Možda će vas zanimati

"Zadovoljan sam pobjedama mada je Borac prikazao dobru igru. Banjalučani igraju dosta agresivno, muški iako im možda malo fali kilaže i visine, pa smo sa krupnim pivotmenom dobili prevagu. Istina, nama je nedostajalo šest reprezentativaca Hrvatske, koji će Bogu hvala, igrati finale Evropskog prvenstva, te dvojica povrijeđenih Damir Bićanić i Luka Mrakovčić. Doveli smo dosta mladih, neki su opravdali, neki baš i nisu moje povjerenje, ali bitne su provjere i dva kvalitetna meča", rekao je Vujović poslije druge utakmice.

Strateg hrvatskog prvaka i redovnog učesnika Lige šampiona opostrofirao je najjači utisak koji će ponijeti iz grada na Vrbasu.

"Najzadovoljniji sam gostoprimstvom ljudi ovdje u Banjaluci i Borcu. Moram takođe da priznam da sam bio iznenađen jednom snažnom igrom kakvu je prikazao domaćin u dva dana. Kao i hrabrošću rukometaša Borca. Neki od mojih momaka su malo plakali, malo su se žalili, dok su igrači Borca to muški izdržali i dali primjer kako treba da se igra rukomet", istakao je legendarni rukometni trener.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC