• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel pred Kup BiH u Doboju: Odluka o prolasku pada u revanšu

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Poslije skoro dvomjesečne pauze, rukometaši Borca m:tel u subotu će odigrati prvi takmičarski meč u proljećnom dijelu sezone u okviru četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine protiv Sloge u Doboju (19.00).

 Sloga Doboj - Borac m:tel, najava Kup BiH, četvrtfinale, izjave Mirko Mikić, Nemanja Vučićević Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Jesenji prvaci Bosne i Hercegovine imaju jasne ciljeve i uvijek najviše ambicije u svim takmičenjima.

Optimizam u banjalučkom taboru i kod navijača crveno-plavih dodatno je podigao pripremni period tokom kojeg su odigrali prijateljske mečeve sa Maglajem i visočkom Bosnom u kojima su upisali sigurne pobjede, te dvomeč sa Zagrebom u Banjaluci gdje su oba puta tijesno poraženi od hrvatskog prvaka i redovnog učesnika Lige šampiona.

Možda će vas zanimati

Zbog svega urađenog, trener crveno-plavih Mirko Mikić smatra da Borac m:tel potpuno spreman dočekuje nastavak proljećnog dijela sezone.

"Mislim da smo spremni za takmičarske mečeve. Momci su odradili sve vrlo kvalitetno, počev od 10. januara, posebno fizički dio, za mene i moj stručni štab, pogotovo profesora Nenada Rađevića bio je jako dobar. Kontrolno testiranje je pokazalo da smo podigli nivo fizičke spreme. U pripremnim susretima smo mane-više odigrali dobro, osim možda duela sa Zagrebom. I njih smo odigrali kako treba, ali po stoti put da ponovim, mislim da smo trebali da pobijedimo i tu imam mali žal. Kad sve uzmemo u obzir, spremno dočekujemo izazove pred nama počev od susreta sa Slogom. Nesporno će biti teško, svako ko je pogledao jedan meč sa Dobojlijama, zna da je u pitanju svojevsrni derbi. Zato, nema šanse da će biti riješeno pitanje prolaska u prvoj utakmici. Tek za osam dana će se znati putnik na završni turnir", rekao je Mikić.

Parovi četvrtfinala Kupa BiH

Izviđač - Gračanica

Maglaj - Sloga Gornji Vakuf/Uskoplje

Sloga Doboj - Borac m:tel Iskra - Sloboda

Borac m:tel pred duel sa Dobojlijama ima malih kadrovskih problema.

"Protiv Zagreba se povrijedio Marko Lukić, poslije njega na treningu i Luka Knežević, koji je slomio nos i imao hirurški zahvat. Imamo još nekih sitnih teškoća, malih povreda skočnih zglobova i leđa, koje su posljedica žestokom tempa i zamora, ali vjerujem da će svi biti u konkurenciji za utakmicu u Doboju", dodao je šef struke Banjalučana.

Jedan od aduta Banjalučana biće pivot Nemanja Vučićević, koji je takođe mišljenja da će odluka o prolasku u narednu rundu takmičenja biti poznata tek poslije revanš utakmice.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

"Ekipa se poželjela rukometa, mada smo imali nekoliko pripremnih utakmica. Startujemo sa Kupom BiH protiv nezgodnog protivnika Sloge iz Doboja. Naša sreća je što se revanš meč igra u Banjaluci, a sutra idemo u Doboj da izborimo što bolji rezultat kako bismo na kraju izborili plasman na 'Fajnal-for'. Vjerujem da smo spremni, da neće biti nekih većih problema iako to moramo da dokažemo na terenu. Ne treba da razmišljamo o ishodu prvog meča jer je ovo samo prvo poluvrijeme, pa će odluka o prolasku da padne u revanšu u 'Boriku'", rekao je Vučićević.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC