• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel: Uz svo uvažavanje rasterećene Sloge, mi se pitamo u Banjaluci!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

"Ko god misli da će biti lagano, mislim da se vara. Istorija naših međusobnih mečeva je još jedan razlog da se još ozbiljnije shvati sutrašnji meč jer Dobojlije nemaju šta da izgube", kaže trener Borca m:tel pred meč sa Slogom u Kupu BiH

 Rk Borac - RK Sloga, Kup BiH, revanš, najava Mirko Mikić, Marko Lukić Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Rukometaši Borca m:tel u subotu u 18.00 u dvorani "Borik" dočekuju dobojsku Slogu u revanšu četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine.

U prvoj utakmici u dobojskim Osječanima, izabranici Mirka Mikića su zabilježili minimalnu pobjedu, pa se i sutra u Banjaluci očekuje neizvjestan duel starih rivala.

Možda će vas zanimati

"Prednost od jednog gola nije nikakva prednost. Sutra je nova utakmica i shvatićemo je kao prvenstvenu, a ne kao da smo već odigrali 'prvo poluvrrijeme' u Doboju. Lako se to okrene, to su dva napada i ispadamo. Ozbiljnost svakako mora da bude na maksimalnom nivou", rekao je Mikić.

Prema njegovim riječima, Sloga se neće predati bez borbe, posebno jer dolaze rasterećeni s obzirom da je breme favorita na strani Banjalučana.

"Decenijama unazad, Sloga je imala i bolje i lošije sastave, uostalom kao i mi, ali uvijek su bile neizvjesne utakmice. Ko god misli da će biti lagano, mislim da se vara. Istorija naših međusobnih mečeva je još jedan razlog se još ozbiljnije shvati sutrašnji meč jer Dobojlije neće doći sa 'bijelom zastavom'. Pokušaće da naprave iznenađenje jer u principu, nemaju šta da izgube. Biće rasterećeniji od nas, ali uz dužno poštovanje Slogi, ipak se mi pitamo u Banjaluci", dodao je trener crveno-plavih.

ZDRAVSTVENI BILTEN ZA REVANŠ

"Luka Knežević se lagano priključuje nakon male hirurške intervencije na nosu, ali neće igrati sigurno. Kod ostalih, imamo nekih sitnih povreda, mikro trauma, ali mislim da će osim Luke, svi biti u sastavu", podvukao je šef struke Borca m:tel.

Mikić je ponovio da nije bio zadovoljan partijim svojih izabranika u prvoj utakmici.

"Moramo odigrati mnogo bolje nego u Osječanima, tamo nisam bio zadovoljan, mislim da je Sloga igrala bolje od nas i slavili smo samo zbog većeg iskustva i šire klupe. Apsolutno nismo odigrali onako kako smo se dogovorili. U tom vidim dodatni motiv za nas da popravimo utisak iz prvog duela i napravimo lijepu uvertiru za nastavak proljećnog dijela prvenstva BiH i gostovanje Slobodi u Tuzli, koja nije izgubila ni bod kod kuće".

Rukometaš crveno-plavih Marko Lukić, koji je zbog povrede nije igrao u prvoj utakmici, svjestan je da protiv Sloge neće biti lako, ali smatra da crveno-plavi imaju kvalitet za pobjedu i prolaz među četiri najbolja tima Kupa BiH.

"Očekuje nas neizvjestan duel, Sloga će biti motivisana jer imaju rezultat s kojim su 'u igri' za plasman na 'Fajnal-for'. Osim toga, imaju u ekipi dosta igrača koji su prošle sezone nastupali za Borac, pa će i u tome imati dodatni motiv da se dokažu. Mi smo dobro radili protekle sedmice i ako odigramo onako kako znamo i možemo, vjerujem da ćemo stići do pobjede", izjavio je Lukić. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC