• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"U Banjaluku po plasman u polufinale''

Autor mondo.ba/Fena

''Šta je tu je, idemo dalje, idemo u Banjaluku po plasman u polufinale i nastavak lova na trofej Kupa BiH'', izjavio je direktor omladinskog pogona Želje nakon žrijeba.

 Kup BiH četvrtfinale žrijeb reakcije Izvor: Fena/FK Željezničar

Možda i najzanimljivija utakmica četvrtfinala fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine biće odigrana u Banjaluci, gdje Borac igra protiv Željezničara.

Možda će vas zanimati

Direktor omladinske škole tima sa ''Grbavice'' Haris Alihodžić istakao je da je ekipa mogla dobiti lakšeg protivnika jer su se u žrijebu nalazile tri ekipe iz Prve lige FBiH, ali da će Željezničar svakako u Banjaluku otputovati po pobjedu i plasman u polufinale.

''Šta je tu je, idemo dalje, idemo u Banjaluku po plasman u polufinale i nastavak lova na trofej Kupa BiH'', izjavio je Alihodžić nakon žrijeba.

Voljom žrijeba, u ostalim mečevima Široki Brijeg dočekuje sarajevski Olimpik, Zrinjski će odmjeriti snage sa Tuzla sitijem, dok se u Kaknju sastaju dva federalna prvoligaša, Rudar i GOŠK iz Gabeke

Sportski direktor Širokog Brijega Dalibor Šilić zadovoljan je protivnikom u ovoj fazi takmičenja, ali upozorava da Širokobriježani nipošto ne smiju da potcijene ekipu Olimpika.

''Ostvarila nam se želja da meč igramo kući jer ćemo na taj način odraditi suspenziju sjeverne tribine prije utakmice sa Zrinjskim. Olimpik ne smijemo da potcijenimo. Međutim, ambicije Širokog su uvijek visoke i pokušaćemo da osvojimo trofej ako dođemo do finala'', rekao je Šilić.

Direktor marketinga Zrinjskog Mario Pandža ističe da je čudno što Zrinjski dugi niz godina nije zabilježio uspjeh u Kupu BiH, iako je ekipa osvojila šest tilula šampiona BiH.

''Nismo bili uspješni u Kupu sve ove godine i to je čudno za ekipu sa šest titula. Vjerujem da ove godine možemo ići do kraja bez obzira na protivnika. Dobro je što protiv Tuzla sitija igramo kod kuće, ali išli bismo na pobjedu i u gostima'', rekao je Pandža.

Utakmice četvrtinala Kupa BiH se igraju 4. marta.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC