• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mikić nakon meča sa Iskrom: Sreća pa su stvari ''legle'' u nastavku...

Autor Dragan Šutvić

Trener Borčevih rukometaša bio je vidno nezadovoljan igrom svojih izabranika u prvom poluvremenu meča sa bugojanskim klubom

 Rukomet liga BiH Borac Iskra 33 24 izjave Izvor: MONDO

Rukometaši Borac m:tel-a večeras su u prvoj domaćoj utakmici u proljećnoj polusezoni savladali Iskru iz Bugojna rezultatom 33:24 nakon što su se mučili sa rivalom u prvom tridesetominutnom periodu, koji je završen rezultatom 14:14.

Možda će vas zanimati

"Na svu sreću, malo smo se uozbiljili na pauzi između dva poluvremena. Zaista smo nedopustivo loše odigrali prvo poluvrijeme, moram to reći. Ono je bilo strašno i na svu onakvu igru mi smo imali povoljan rezultat. Bilo je baš loše i nisam zadovoljan kako smo ušli u utakmicu. Loše smo igrali kontre i polukontre, promašivali zicere, ali sreća pa je sve došlo na svoje u drugom poluvremenu. Upisali smo na kraju manje-više ubjedljivu pobjedu, čestitam ekipi i okrećemo se narednoj utakmici protiv Vogošće. Ukoliko želimo titulu, moramo da osvajamo što je moguće više bodova, mada moramo dosta stvari da popravimo do tog duela, odnosno iz prvog dijela ove utakmice", rekao je Mikić novinarima nakon utakmice.

Izvor: MONDO

Da je Borac slabo ušao u meč, saglasan je i Bojan Rađenović, lijevo krilo Banjalučana.

"U prvom poluvremenu nismo uspjeli da složimo kockice ni u odbrani ni u napadu. Očekivali smo tešku utakmicu jer se Iskra pojačala u zimskom prelaznom periodu i mislim da prave ekipu koja će na kraju da ostane u ligi, s obzirom na imena koja su stigla kod njih. Uspjeli smo u drugom poluvremenu da se skoncentrišemo, da ‘uhvatimo’ tu našu igru. Više smo trčali, postigli više laganih golova i to nas je kraju odvelo do pobjede. Ne bih rekao da smo potcijenili Iskru. Možda se čini tako kroz našu igru u prvom poluvremenu, međutim uspjeli smo na pauzi da se koncentrišemo a onda u drugom dijelu i nametnemo svoju igru", istakao je Rađenović.

Izvor: MONDO

Borac jeste bio bolji u nastavku zahvaljujući fizičkoj spremi – stav je trenera Iskre Ekrema Jaganjca.

"Borac je bio bolji u drugom dijelu, ali ne kvalitetom već fizičkom pripremom. Mi smo u prvih 30 minuta pokazali da imamo kvalitet, međutim ovo je ekipa koja je sklopljena prije otprilike sedam dana. Tu su novi igrači, a ja sam zadovoljan kako su odigrali, pogotovo u prvom dijelu, međutim u ovom drugom dijelu su pali fizički i na kraju je rezultat realan. Borac je ipak prejaka ekipa za nas, imaju dužu klupu. Čestitam Borčevim igračima na pobjedi, ali nisam nezadovoljan ni partijom svojih", rekao je Jaganjac.

Izvor: MONDO

Golman Arman Beširević je nakon prošle sezone prešao iz Borca u Vogošću Poljine Hills, a od decembra je član Iskre.

''Mislim da je Borac zasluženo dobio ovu utakmicu zbog širine klupe koju imaju. U svakom momentu na svakoj poziciji imaju svježeg igrača, dok smo se mi tek nedavno okupili, malo se znamo te se i dalje uigravamo. Cilj nam je opstanak u ligi, da to što prije izborimo. Vjerujem u sebe i ekipu da možemo to da uradimo. Zahvalio bih se našim navijačima koji su došli u Banjaluku da nas podrže, kao i navijačima Borca koji su priredili lijepu atmosferu. Uvijek je lijepo igrati u Boriku'', istakao je Beširević.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC