• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Serena nema dilemu: Federer najbolji ikad, na terenu i van njega

Autor mondo.rs

Američka teniserka pohvalno govori o Švajcarcu.

 Serena Vilijams nema dilemu: Rodžer Federer najbolji ikad, na terenu i van njega Izvor: Michael Reaves/Getty Images North America, Getty Images/Michael Reaves

Tenis stoji, ali izjave tenisera i teniserki nastavljaju da šokiraju svet. Ova nije toliko kontroverzna, osim za nas u Srbiji. Da li je Rodžer Federer stvarno toliko dobar?

Serena Vilijams smatra da jeste, najbolji u istoriji tenisa i najbolji teniser van terena. To je veoma smela izjava teniske veteranke.

Možda će vas zanimati

Vilijams i Federer su isto godište, 1981. i još uvek odolevaju godinama. Čak ni to što su blizu ulaska u petu deceniju im ne smeta da budu među najboljima na svetu. Kada su se sastali u miks dublu na Hopman kupu, Serene je bila oduševljena.

''Bila sam mnogo uzbuđena, to je bio meč moje karijere. Igrati protiv velikana, protiv nekoga kome se divite, to se ne dešava često. Još je bitnije što je bio takmičarski meč. On je najveći svih vremena, na terenu i van njega'', otkrila je Serena.

Ne tako davno, na istu temu je govorio Endi Rodik, američki teniser koji se sastajao sa svom trojicom najboljih tenisera u poslednjih deceniju i po.

Teniska sezona je prekinuta, a pitanje je kada će se nastaviti. Ukoliko to bude pre održavanja Vimbldona, na travnatom Gren slem turniru će oboje iskusnih tenisera pokušati da osvoje još jednu Gren slem titulu.

Rodžer Federer, rekorder po broju nedelja na prvom mestu ATP liste, ih ima 20, dok je Serena Vilijams podigla tri pehara više na najvećim turnirima.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC