• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rodik o trci za naslov najboljeg ikada: Novak Đoković je ludak!

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

Amerikanac ima svoje viđenje trenutne situacije.

 Endi Rodik o trci za naslov najboljeg ikada: Novak Đoković je ludak! Izvor: Guliver/Getty Images/Chris McGrath, Chris McGrath/Getty Images North America

Endi Rodik je bio najbolji teniser sveta pre skoro punih 17 godina, a sada je već odavno u teniskoj penziji.

On je u velikom intervjuu za jedan američki medij govorio o tome ko su najbolji igrači svih vremena u muškoj i ženskoj konkurenciji, a u priči je bio spomenut i Novak Đoković.

Možda će vas zanimati

Nekadašnji broj jedan je pohvalno govorio o aktuelnom najboljeg igraču sveta i osvajaču 17 gren slem trofeja. Ipak, za njega on (još uvek) nije najbolji u istoriji.

"U ovom trenutku, za mene su to Rodžer Federer i Serena Vilijams. Međutim, ako Novak uspe da u nekom trenutku dostigne Rafu i Rodžera po broju osvojenih gren slem titula, tada će odlučivati međusobni skor i Masters titule", smatra Amerikanac.

Rodik je jedan od retkih igrača koji je završio karijeru sa pozitivnim skorom protiv Srbina - 5:4. Ipak, Đoković vodi u onim daleko važnijim - protiv Federera (27:23) i Nadala (29:26).

"Činjenica da Đoković ima pozitivan odnos sa praktičnom svim igračima s kojima je igrao, uključiujući i one najbolje poput Rodžera, Rafe i Endija (Mareja, prim. aut.) je neverovatna. On je ludak! Ako po titula na gren slem turnirima stigne Federera, postaće najbolji", rekao je Rodik.

Ipak, sezona je trenutno prekinuta zbog pandemije korona virusa, a Đoković nije bio na terenu od turnira u Dubaiju, koji je i osvojio. On je ranije ove sedmice donirao 1.000.000 evra za pomoć Srbiji u borbi protiv Covid-19.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC