• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rađen i dogodine u Zvezdi: Neću ovakav kraj! (VIDEO)

Autori Tanjug Autori Mladen Šolak

Virus korona prekinuo je sportsku sezonu, a poznati vaterpolista ne želi da se tako oprosti od bazena.

 Nikola-Radjen-vaterpolo-kraj-karijere-korona-virus-Crvena-zvezda. Izvor: MN PRESS

Trofejni srpski vaterpolista Nikola Rađen vratio se prošlog leta u Crvenu zvezdu, sa namerom da odigra sezonu pod vođstvom Igora Milanovića i da u crveno-belom završi karijeru.

Međutim, pandemija virusa korona zaustavila je i taj i sve druge sportove širom sveta, pa je i vaterpolo sezona prekinuta na neodređeno.

Možda će vas zanimati

U takvoj situaciji, bivši reprezentativac i osvajač mnogih priznanja sa Srbijom odlučio je da igra još godinu i da se tako oprosti na pravi način, u bazenu.


"Ovo što nas je zadesilo iznenadilo je sve, celu planetu, takođe i sport i sportiste. Mislim da ove godine ipak neću završavati ksrijeru, ne želim zbog korone da završim na ovakav način, prodižiću još godinu jer želim da se oprostim od vaterpola i zahvalim sportu na pravi način", rekao je Rađen Tanjugu.

Izvor: MN PRESS

On je dodao da se kao i svi građani Srbije pridržava svih mera koje su nam saopštili Vlada Srbije i doktori.

"Najbolje što u ovom trenutku možemo da uradimo kao građani jeste da ostanemo u svojim kućama. Meni kao sportisti teško pada zbog prirode sporta, vaterpolo je sport koji se igra u vodi, uslovi mi ne dozvoljavaju da treniram trenutno, ali ono što mogu da uradim su neke improvizovane kućne vežbe. Vidim da kolege iz celog sveta treniraju kod kuće, sa loptom, bez lopte, strunjača, pilates, što je i potrebno sportisti da bi održao bilo kakav tonus, bilo kakvu kondiciju. Svi mi kao i ostali građani Srbije jedva čekamo da se ovo završi, a da bi se završilo treba pre svega da budemo disciplinovani", istakao je Rađen.

Rađen ima 35 godina, karijeru je počeo u Vojvodini, a potom nastupao za Partizan, Hios, Crvenu zvezdu, Olimpijakos, Oradeuu i Dinamo iz Moskve.

Sa reprezentacijiom Srbije osvojio je 17 medalja, uključujući dva zlata na EP, jedno na SP i dve bronze na Olimpijskim igrama.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC