• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanišević stao u odbranu Kirjosa: Bila bi šteta da ne osvoji gren slem

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

Hrvat razumije Australijanca.

 Goran-Ivanisevic-bila-bi-steta-da-Nik-Kirjos-ne-osvoji-nijedan-gren-slem Izvor: Guliver/Getty images/Cameron Spencer, Cameron Spencer/Getty Images AsiaPac

Goran Ivanišević je dio stručnog štaba Novaka Đokovića već neko vrijeme, priključeni član koji je imao svog udjela u uspjesima Srbina u posljednje vrijeme.

Ali osvajač Vimbldona iz 2001. godine sebe je uporedio sa igračem koji je često znao da bude kontroverzan, čak i prema trenutno najboljem teniseru svijeta.

Možda će vas zanimati

Nik Kirjos je igrač koji "podiže mnogo prašine" svojim izjavama, a i popularni "Zec" je poznat kao neko ko je tokom igračkih dana bio bez dlake na jeziku.

"Uvijek mi se dopadao Nik. On je suštinski dobar momak. Ali ima nekih problema, sam je sebi najveći protivnik. Znam kako se osjeća, jer sam i ja bio u sličnoj situaciji. Bori se sa stotinama ljudi i nekada želi da dokaže ono što je nemoguće dokazati", rekao je Ivanišević.

Hrvat kaže da bi bila velika šteta za tenis ukoliko Kirjos ne osvoji nijedan gren slem tokom karijere.

"Nema potrebe da pričamo o njegovom talentu, jer svi znamo da ga ima. Može da osvoji velike turnire, sposoban je da pobijedi svakoga. Siguran sam da će zažaliti jednog dana ako se ne promijeni. Ako ne osvoji gren slem, to će biti velika šteta za tenis. Nadam se da će do toga doći. Nik Kirjos je potreban tenisu i tenis je potreban Niku Kirjosu", istakao je Ivanišević.

Kirjos je trenutno 40. na ATP listi, a u karijeri je samo dva puta igrao u četvrtfinalu nekog gren slema - na Vimbldonu 2014. i Australijan openu 2015.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC