• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dominik Tim hvali Novaka i Srbiju: Čuo sam lijepe stvari o vašoj državi!

Autori Beta Autori Milutin Vujičić

"Privatno, Novak je sjajan tip, ali ne poznajem ga dovoljno dobro", kazao je Dominik Tim pred dolazak u Beograd.

 Dominik-Tim-o-Novaku-Djokovicu-i-Srbiji-Adrija-tur Izvor: Guliver/Quinn Rooney/Getty Images

Dominik Tim, treći teniser svijeta i osvajač 16 ATP titula, u Beograd stiže 12. juna, dan pred početak mečeva na Adrija turu!

Austrijski teniser izjavio je danas da je Novak Đoković ne samo jedan od najboljih tenisera svijeta svih vremena, već i jedan od najboljih sportista planete ikada i istakao da se nada da će tokom humanitarnog imati priliku da ga privatno bolje upozna.

Možda će vas zanimati

"Veoma sam zadovoljan što ću da igram na Adrija Tur sportskom događaju. Imam i veliku sreću jer vjerujem da sam jedini teniser na turniru koji je već imao neke takmičarske mečeve. Bio sam u prilici da igram PRO seriju u Austriji, pa ću, po svoj prilici, biti najpripremljeniji teniser u Beogradu", rekao je Dominik Tim.

Svi igrači donijeli su odluku da sav zarađeni novac od nagradnog fonda doniraju u humanitarne svrhe, a Tim želi da proslijedi sredstva jednom projektu u njegovoj domovini.

"Mislim da je veoma važna i dobra ideja to što je Adrija Tur humanitarnog karaktera. Postoje mnogi ljudi, ali i organizacije, kojima je potrebna pomoć, posebno u teškim vremenima poput ovog. Što se mene tiče, učestvujem u jednom bitnom projektu u Austriji i nadam se da ćemo prikupiti što više novca kako bih nastavio da ih podržavam i pomažem", naveo je on.

Prvi teniser svijeta Novak Đoković, domaćin turnira, igrao je protiv Tima 11 puta, a u svakom od tih duela publika je imala u čemu da uživa.

"Jasno je da je Novak ne samo jedan od najboljih tenisera svijeta svih vremena, već je i jedan od najboljih sportista planete ikada. Imamo jako dobar odnos na terenu i van njega. Đoković je jedan od momaka sa kojima se najčešće sastajem na ATP turu. Igrali smo neke velike mečeve, kao što su grend slem finala, mastersi 1000, ATP završni mastersi, i uvijek je izuzetno iskustvo kada se sastajem sa njim".

"Privatno, Novak je sjajan tip, ali ne poznajem ga dovoljno dobro. Zato se nadam da ćemo tokom Adria Tura biti u prilici da se bolje upoznamo", dodao je treći teniser svijeta.

Biće ovo prvi put da Tim dolazi u Srbiju.

"Nevjerovatno, ali nikada do sada nisam bio u Srbiji. Ne znam zašto je to tako, jer kod vas postoji mnogo juniorskih turnira, a čuo sam i dosta sjajnih stvari o državi. Samim tim, neobično je da nisam dolazio ranije, ali eto, i to je dodatni razlog zašto sam veoma lako donio odluku da učestvujem na ovom događaju. Radujem se dolasku u Srbiju, u Beograd, i želim da saznam više o vašoj zemlji", poručio je na kraju Tim.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC