• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak ''opleo'' po US Openu: Nemoguće, ekstremno, ne može da se igra!

Autor Dušan Ninković

Najbolji srpski i svjetski teniser se žali na protokole koje turnir nameće.

 Novak-Djokovic-nastavak-teniske-sezone-US-Open-Gren-slem-turnir-Adria-Tour Izvor: Guliver/Getty Images/Ryan Pierse, Ryan Pierse/Getty Images AsiaPac

''Nećemo imati pristup Menhetnu, moraćemo da spavamo u hotelima na aerodromu i testiraće nas barem dva-tri puta nedeljno'', riječi su Novaka Đokovića o tome kako bi US Open mogao da izgleda naredne jeseni.

Takav razvoj situacije mu se uopšte ne sviđa, ali... Šta on tu može, ako se bude održao, moraće da igra.

Možda će vas zanimati

Iako je trebalo da se US Open igra od 31. avgusta ove godine, najbolji svjetski teniser nije preveliki optimista kada je to u pitanju. Srpski sportista smatra da bi bilo ''nemoguće'' odigrati teniski turnir u tako ''ekstremnim'' uslovima.

Naš najbolji sportista je u konstantim razgovorima sa ljudima iz teniskog vrha, a jedna od glavnih tema je održavanje Gren Slem turnira u SAD.

''Pravila su takva da ukoliko se bude održao turnir, mi treba da igramo na njemu. Nije još poznat ni tačan datum turnira, a mislim da je nemoguće igrati u ovim uslovima. Imaćemo dozvolu da povedemo samo jednu osobu na mečeve, a potrebno vam je nekoliko trenera za svaki meč'', navodi Novak Đoković.

Trostruki osvajač američkog Gren Slem turnira ističe da su ovakva pravila ekstremna i da se tenis ne može igrati ako se budu striktno poštovala. Teniska sezona je već dugo na pauzi, a pitanje je i kada će moći da se nastavi i u kojim uslovima.

Srpski teniser će, umesto takmičarskih turnira koji je trebalo da se održe ovog ljeta, igrati u Beogradu, na Adria Touru koji organizuje i na kom će se pojaviti nekoliko svjetskih i regionalnih zvijezda.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC