• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dimitrov savladao Lajovića, Džumhur predao u prvom setu!

Autor Dušan Ninković

Počeo je Adria Tour, a prvi meč je odigran u grupi B.

 Dimitrov savladao Lajovića, Džumhur predao u prvom setu! Izvor: MN PRESS

Tri seta, dva taj-brejka i mnogo zabave za publiku koja je gledala prvi meč na Adrija turu. Grigor Dimitrov i Dušan Lajović su ukrstili rekete, a bugarski teniser je izašao kao pobednik.

Nije bilo lako, pošto je srpski teniser pružao sjajan otpor teniseru kog su, pre nekoliko godina, najavljivali kao novog Federera.

Možda će vas zanimati

Grigor Dimitrov - Dušan Lajović 2:1 (4:3, 3:4, 4:1)

Kao što ste primetili po rezultatu, mečevi na ovom egzibicionom turniru će se igrati skraćeno, a ne kao na zvaničnim turnirima. Svaki set će trajati do četiri gema, odnosno do taj-brejka ako rezultat bude 3:3.

Takav je slučaj bio u prvom setu, koji je pripao gostu iz Bugarske. Imao je Lajović dobru priliku u tom delu meča, čak i set loptu, ali nije uspeo da je iskoristi. Kada je došlo do taj-brejka, Dimitrov je bio siguran, osvojivši sedam poena i prepustivši domaćem takmičaru samo dva.

Revanširao se na pravi način u drugom delu, kada je novi taj-brejk rešio u svoju korist rezultatom 7:3. Da je bilo malo više koncentracije, tada bi momak iz Stare Pazove već završio posao u prvom kolu grupne faze.

Treći period meča je lako, za samo 19 minuta igre, pripao Grigoru Dimitrovu. On je na taj način zabeležio prvu pobedu na turniru, a do kraja dana nas očekuje još mnogo teniskih mečeva.

Drugi meč dana, koji su igrali Dominik Tim i Damir Džumhur, trajao je veoma kratko. Samo jedanaest minuta na terenu i dva odigrana gema pre nego što je Džumhur predao meč. On je povredu butine zaradio još u prvom gemu, kada je servirao, a nije uspeo da se oporavi i da nastavi meč.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC