• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši rukometaši Borca posjetili najmlađe polaznike škole rukometa

Autor mondo.ba

Srđan Predragović, Marko Panić i Vladimir Vranješ sada su standardni reprezentativci Bosne i Hercegovine

 RK Borac Predragović Panić Vranješ posjeta Izvor: YouTube/fdsavf gfdabgfad

Najmlađi polaznici Borčeve škole rukometa, koji treniraju pod nadzorom Dejana Unčanina, proveli su danas nezaboravno popodne!

Naime, mladi Borčevi rukometaši danas su na treningu imali priliku da se druže sa tri sada standardna reprezentativca BiH i igrača koja su u prošlosti nosila crveno-plavi dres, a od kojih svakako mogu mnogo da nauče, a riječ je o Srđanu Predragoviću, Marku Paniću i Vladimiru Vranješu.

Predragović, inače desni bek, rođen je 1995. godine, ali nije imao tu sreću da ostavi značajan trag u najjačem timu Banjalučana jer se još kao srednjoškolac, 2012. godine, preselio u omladinsku školu slavnog njemačkog Gumersbaha.

Zadržao se tu do 2015. godine, nakon čega je nastupao za TUSEM Esen, Nojhauzen i Linc, iz kojeg se 2018. godine vratio u Gumersbah, koji ga je slao na pozajmice u HSG Nojs iz Diseldorfa i Linc. Od decembra prošle godine je član švajcarskog Bazela.

Marko Panić, takođe desni bek, rođen je 1991. godine, a iz Borca je otišao 2012. godine.

Zadužio je opremu francuskog Šamberija, gdje je ostao pet godina, dvije godine je bio član poljske ekipe Azoti-Pulavi, a od prošle je član bjeloruskog Meškova.

Najstariji od ove trojke, Vladimir Vranješ, rođen je 1988. godine, igra na poziciji pivota, a karijeru je počeo u Borcu. Jednu godinu je proveo u slovenačkoj ekipi Slovenj Gradec, iz koje se vratio u Borac i Banjaluku, te ostao do 2012. godine, kada se preselio u Španiju, prešavši u redove Ademar Leona.

Godinu dana kasnije, prešao je u mađarski PIK Seged, gdje je ostao tri godine, nakon čega je potpisao za Tatabanju, čiji je član i danas.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC