• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanišević ne može da ćuti: Šta god Novak uradi, ništa ne valja...

Autor Mirjana Šegan

Trener još jednom stao u odbranu najboljeg igrača sveta nakon žestokih kritika koje mu upućuju

 Goran Ivanišević ne može da ćuti: Šta god Novak Đoković uradi, ništa ne valja... Izvor: Guliver/Getty images/Clive Brunskill

Novak Đoković je u žiži javnosti poslednjih dana, nakon što je na Adria Touru u Zadru, humaniranom turniru koji je organizovao, zaraženo nekoliko učesnika korona virusom, uključujući i njega.

Zbog toga prvi reket sveta našao se na udaru javnosti, od kojih su neki otišli predaleko, mada ima dosta i onih koji kažu da je Novak sve uradio sa najboljom namerom.

Možda će vas zanimati

Među njima je i njegov trener Goran Ivanišević, koji jednostavno ne može da oćuti.

Nepravda i udarci na Đokovića, koji je organizovao turnir, između ostalog i kako bi pomogao igračima u vreme suspenzije teniske sezone, veoma ga pogađaju.

On ne beži od odgovornosti, ali smatra da su neke reakcije preterane.

"Mogu da prihvatim da nam to nije trebalo, ali svi su ti igrači svaki za sebe. Niko nikoga nije prisiljavao da dođe u taj klub, niko nije nateran da pleše ili da skida majicu. Opet, kako neko, bilo ko, može da kaže da je od tamo krenula zaraza? Marko Paniki, Novakov kondicioni trener, nije uopšte bio na toj žurci. Ja sam s njim u Beogradu bio svaki dan gotovo dve nedelje, a on je pozitivan na testu, dok sam ja dvaput bio negativan. Može li neko to da mi objasni. Ili da je Miljan Amanović, Novakov fizioterapeut, tretirao lakat Grigora Dimitrova u Zadru, ne jednom, a i njegov je test negativan", naveo je u razgovoru za "Jutarnji list" Ivanišević.

Njega je naročito pogodila priča iz SAD da su navodno neki teniseri zatražili i već pokrenuli smenu Novaka Đokovića sa mesta predsednika Saveta ATP igrača, jer se nije ponašao odgovorno u situaciji koja iziskuje ozbiljnu odgovornost.

"Iskreno, voleo bih da ga smene. Otkako je postao predsednik, šta god da napravi, ništa ne valja. Napada ga ko stigne i kako stigne, a on se u tome troši, jer pokušava da napravi nešto dobro za svakog", dodao je Ivanišević.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC