• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janko Tipsarević neće da odustane od turnira!

Autor Milutin Vujičić

Bez obzira na to što je na "Adrija turu" iskrsao problem, drugi teniski turnir koji se održava u Beogradu neće biti prekinut.

 Janko Tipsarević neće da odustane od turnira! Izvor: MN PRESS

Humanitarni turnir "Adrija tur" otkazan je pošto su (za sada) četvorica tenisera bila pozitivna na korona virus, između ostalih i Novak Đoković, dok "Eastern European Championship" koji organizuje Janko Tipsarević neće biti otkazan.

U saopštenju dostavljenom medijima, Janko je objasnio i zbog čega...

Možda će vas zanimati

"Trenutno se u svetu održava na desetine turnira poput turnira u Americi (US Pro tennis series), Nemačkoj (German pro series), ili takmičenja kao što su Baltic tennis league, Battle of the Brits… Mi nismo želeli da širimo koncept koji je od samog starta osmišljen tako da bude bez publike i da ovo bude priprema teniserima za US Open koji je planiran da se održi", izjavio je Janko Tipsarević.

"Poštujemo sve propisane mere o zdravstvenoj bezbednosti koje su na snazi od prvog dana, kao i činjenicu da nemamo skupljače loptica, linijske sudije i da apsolutno svi zaposleni i ljudi koji servisiraju igrače, nose zaštitne maske i rukavice".

Podsetimo, turnir na kome učestvuju teniseri iz istočne Evrope održava se od 15. juna na teniskim terenima Akademije Tipsarević na SC Olimp na Zvezdari.

U saopštenju se navodi da su svi igrači koji su bili na "Adrija turu", a koji učestvuju i na Eastern European Championship testirani na korona virus, a rezultati su pokazali da su negativni i da tako ne predstavljaju nikakvu potencijalnu opastnost po ostale takmičare.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC