• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kelentrić zvanično na klupi Sloge

Autor mondo.ba

Mladi stručnjak preuzeo Dobojlije.

 Mario Kelentrić novi trener Sloge Izvor: MONDO/RK Sloga/Nenad Vasić

Nekadašnji golman reprezentacije Hrvatske Mario Kelentrić zvanično je imenovan za novog šefa stručnog štaba dobojske Sloge.

Mladi stručnjak, rođen 1973. godine u Gradačcu, dolazi iz PPD Zagreba, gdje je radio kao golman u stručnom štabu, a istu funkciju obavlja i u reprezentaciji Hrvatske.

Možda će vas zanimati

"Drago mi je da sam u Doboju nakon 30 godina. Prvi put sam došao kao klinac sa 17 godina. Nekako se sve potrefilo da je moj profesionalni put u rukometu kao igrača počeo u Doboju. Tu sam potpisao prvi profesionalni ugovor, a sad sam prvi put kao šef struke opet u Doboju. Tako da ima malo simbolike u svemu ovome", rekao je Kelentrić za RTV Doboj.

Iskustvo sa velikih takmičenja, kako igrača, tako i trenera golmana, sigurno će mnogo značiti za dobojskog premijerligaša.

"Zahvalio bih se Vojislavu Rađi koji je bio uporan, veoma uporan. Meni se ideja činila malo neobična i čudna. Iznio mi je stvari koje su mene zainteresovale. Nadam se jednoj uspješnoj saradnji i rezultatima. Sloga je u moje vrijeme kad sam bio klinac bila pojam u regionu. Volio bih da se vratimo na stare dane slave. Sa igračima se još nisam upoznao pošto ja nisam fizički tu u Doboju, a i dosta njih nije tu. Imamo mjesec dana da napravimo sve kako treba. Nadam se da će liga početi, da će se prevazići korona i problemi u Savezu", poručio je novi trener Sloge.

Izvor: MONDO/RK Sloga/Nenad Vasić

Predsjednik Sloge Vojislav Rađa najzaslužniji je za dolazak zvučnog imena u tabor Sloge.

"Mario je napokon došao u svoj klub. Ovo je njegov klub i grad gdje je počeo profesionalnu rukometnu karijeru. Nadam se da će kao trener pokazati da vrijedi. Očekujem uspješnu i dugotrajnu saradnju", poručio je Rađa.

Prvi čovjek Dobojlija istakao je da je, nakon što je riješeno pitanje trenera, isto potrebno uraditi i sa igračkim kadrom.

"Pokušavamo u ovom periodu riješiti pitanje igrača, kao i novih koje treba da dovedemo za narednu sezonu. Sigurno to ne bi uradili bez ogromne pomoći gradonačelnika Doboja gospodina Borisa Jerinića. Naše ambicije su uvijek najveće, ime kluba nas obavezuje na to. Nikad nismo željeli da budemo prosječni. Uvijek pokušavamo da ostvarimo što bolji sportski rezultat. Žao mi je što sezona nije završena jer bismo sigurno napravili bolji rezultat. Imamo pregovore sa igračima koji su iz Doboja, a imali su internacionalnu, kao i karijeru u drugim bh. klubovima. Pokušaćemo prvo da vratimo sve naše igrače, a onda da dovedemo pojačanja na pozicijama koje budu potrebne", dodao je Rađa.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC