• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dirljivo pismo Olge Danilović Novaku Đokoviću!

Autor Jelena Milinčić

Mlada teniserka javno pruža podršku najboljem reketu svijeta!

 Olga-Danilovic-pismo-Novaku-Djokovicu Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Olga Danilović, koja je učestvovala na Adrija turu Novaka Đokovića, ali nije pozitivna na koronavirus, poslala je pismo podrške svom prijatelju i najboljem teniseru svijeta, koji je ovih dana na udaru pojedinih medija i kolega. 

Olgino pismo prenosimo u cjelosti. 

Možda će vas zanimati

"Dragi Nole, 

Prije svega tebi, članovima tvoje porodice, tvog tima, Grigoru, Borni i svima koji biju bitku sa kovidom-19 želim brz oporavak.

Želim da ti se zahvalim na pozivu da učestvujem u humanitarnom projektu Adria Tour i ukazanom povjerenju da moje prisustvo i igra mogu da doprinesu veličini događaja i krajnjem cilju, a to je bilo prikupljanje sredstava u humanitarne svrhe.

Na kraju nije ispalo onako kako smo svi željeli, ali takođe znam da smo se svi trudili da se pridržavamo propisanih mjera. Već je rečeno, ali ponoviću, svaki gledalac je na ulazu dobijao masku i uputstva i mogao je da dezinfikuje ruke na svakom koraku. Zato je ružno prebacivati odgovornost na jednu osobu, svako je imao izbor da upotrijebi tu masku ili čak i da ne dođe na turnir ako ne želi!

Zbog toga smo svi odgovorni, baš kao što je i cijeli svijet odgovoran za širenje pandemije.

Bila sam svjedok koliko se, prije svih, ti nisi štedio da svakom klincu podijeliš osmijeh i po koju lijepu riječ i da si imao strpljenja za svakoga.

Ja sam možda prošla bolje zato što nije svaki gledalac poželio da me dotakne kao božanstvo, da me ponešto upita ili pročita šta mi je posvetio. Ti si imao poštovanja za svakoga ko ti se obratio.

Grigor je u Beogradu zaista toplo dočekan i on je to uzvratio svojom neposrednošću i iskreno se nadam da će mu uskoro biti bolje. A Borna je u Zadru bio pravi domaćin svima nama baš kao i teniski savez Hrvatske i ostali igrači i svima želim da se zahvalim na tome.

Svi učesnici, članovi organizacije i gledaoci su prepoznali veličinu i dobrodušnost tvoje ideje da kroz ono što najbolje radimo, a to je da igramo tenis, pomognemo onima kojima je to potrebno.

Mi, kao profesionalni sportisti, navikli smo da poznajemo protivnika sa druge strane mreže, da znamo koja mu je taktika i da se sportski nadmećemo. Navikli smo na fer-plej, a ovaj podmukli protivnik zaustavio je život cijele planete, a samim tim i učinio da mnogo većem broju ljudi potrebna pomoć.

Zbog toga želim da ponovim da mi je bila čast sto si me pozvao i vjerovao da zajedno možemo da pomognemo ljudima koji su ugroženi.

Poslije ovoga neke stvari neće biti iste, prije svega, vjeruj mi, spisak pravih prijatelja.

U nadi da ću uskoro imati priliku da dijelim teren sa tobom, najboljim na svijetu, želim ti brzi oporavak", napisala je teniserka i potpisala se sa "tvoja prijateljica Olga".

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC