• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bh. teniser Tomislav Brkić POZITIVAN na korona virus

Autor mondo.ba

Učestvovao je na turniru u organizaciji Janka Tipsarevića

 Tomislav Brkić pozitivan na korona virus Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Bosansko-hercegovački teniser Tomislav Brkić pozitivan je na korona virus!

Protekle dvije sedmice Brkić je učestvovao na Šampionatu Istočne Evrope u Beogradu, u organizaciji srpskog tenisera Janka Tipsarevića, nekada osmog tenisera planete.

Možda će vas zanimati

"Nisam imao izraženih simptoma, bio sam malo malaksao. Dugo već igram parove, a u Beogradu sam igrao singl, i to prvi meč vrlo dug, tri sata, nekoliko mečeva... Jedno veče sam onda osjetio umor, otkazao sam taj meč i trebalo je da idem kući kako bih se spremio za jedan turnir u Italiji sa nagradnim fondom. Oni su tražili da se uradi test jer mora kad se ulazi u zemlju, kod kuće sam to u Mostaru uradio i pokazalo se da sam pozitivan. Otkazao sam turnir i u samoizolaciji sam, ne mogu da znam gdje sam se zarazio, bio sam u Beogradu dvije nedelje, ne samo na tenisu koji je bio dobro organizovan, opet bih otišao. Sada se odlično osjećam, osim što me malo grlo 'grebe' kao da sam promukao. Javio sam svima koji su bili u kontaktu sa mnom da se testiraju", rekao je Brkić za "Sport klub".

Oglasio se, naravno, i Janko Tipsarević.

"Odmah sam rekao ostalima da je moja apsolutna preporuka da se i ostali igrači testiraju. Ko god ima potrebu da se testira ili se ne osjeća najbolje, mi sa turnira ih vodimo do kovid ambulante da se testiraju", naveo je organizator manifestacije.

Osim Brkića, pozitivan je i hrvatski teniser Matej Šabanov, ali Tipsarević ističe da se turnir, koji je planiran da traje šest nedjelja, neće prekidati.

Muški dio turnira je završen, slijedi ženski, nakon čega će biti igrani mješoviti dublovi.

"Krenuće dvije ženske nedelje turnira u kojem učestvuju sve devojke koje se apsolutno osećaju zdravo i koje nisu imale kontakt da nekim ko je pozitivan na Covid-19. Što se tiče Brkića i Šabanova tokom trajanja turnira nije postojala indicija da su zaraženi. Po povratku sa turnira pojavili su se simptomi, test je pokazao da su pozitivni. Što se tiče ljudi koji su imali kontakt sa njim tokom boravka u Beogradu - rezultati testa su negativni", istakao je Tipsarević.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC