• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odbio je Novaka, a sada kritikuje: "Nekorektna poruka Srđana Đokovića"

Autori Tanjug Autori Mladen Šolak

Miloš Raonić otvoreno poručio šta misli o riječima Novaka Đokovića. Kritikovao je Noletovog oca zbog poruka o Dimitrovu.

 Milos-Raonic-Novak-Djokovic-Srdjan-Djokovic Izvor: MN PRESS

Kanadski teniser Miloš Raonić misli da će Novaku Đokoviću biti potrebno vrijeme da povrati povjerenje teniske javnosti nakon dešavanja na "Adria Touru".

Raonić, koji je rođen u Podgorici, imao je poziv Đokovica da bude dio Adria toura u Crnoj Gori, ali je taj turnir otkazan i prije dešavanja j u Zadru.

Možda će vas zanimati

"Nikada nisam igrao pred većinom mojih rođaka, pred mojom bakom, tetkama, stričevima. Razmišljao sam, ali ipak sam odlučio da ne idem u Evropu, ako će US open da se održi. Osjećao sam da je to nepotreban rizik", rekao je Raonić za kanadski TSN.

Đokovićev turnir u Zadru otkazan je kada je bugraski teniser Grigor Dimitrov saopštio da je pozitivan na korona virus, a trenutno 30. teniser na ATP listi istakao je da će Đokoviću sada biti zadatak da povrati poverenje.

"Znam da je Novak bio jedan od onih koji je bio protiv ideje o US openu, rekao je da ne vidi kako gren slem turnir može da se održi pod tim uslovima. Poslije svega što se dogodilo, njegovo mišljenje o tome više nema mnogo težine, ne stoji mnogo iza toga... Za druge stvari, mislim da je vodio igrače na pozitivan način, ali ako gledamo sada ovu situaciju, biće mu potrebno vrijeme da povrati povjerenje", rekao je Raonić, koji se osvrnuo i na komentare Srđana Đokovića na račun Dimitrova, koga je označio kao nekog ko je nanio štetu Srbiji, Hrvatskoj i njegovoj porodici.

"To su potpuno nekorektni komentari. Bilo je i drugih stvari koje su mogle da uzrokuju sve, možda Novakov odlazak na košarkašku utakmicu na kojoj se sreo sa Nikolom Jokićem koji je poslije bio pozitivan. Mnogo je tu tračeva u ovom trenutku i mislim da je svrsishodnije u ovom trenutku fokusirati se na: 'U redu, nije uspjelo, šta možemo da uradimo bolje kako bismo vratili teniske turnire?", zaključio je Raonić.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC