• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vraća li se Pep u Barsu nakon osam godina? Vrlo je moguće!

Autor mondo.ba

Šanse su velike

 Barselona povratak Pep Gvardiola Izvor: Guliver, Denis Doyle/Getty Images Europe

Nije prošlo ni 24 sata od okršaja sa Seltom (2:2), a sve glasnije se priča o smjeni Kikea Setijena sa klupe Barselone...

... ili, bolje reći, povratku Pepa Gvardiole!

Možda će vas zanimati

"Ponos Katalonije" ne pruža partije kakve se od njega očekuju i kakve su potrebne da se odbrani šampionska titula. "Crveno-plavi" su na dva posljednja gostovanja stigli samo do dva boda (Sevilja 0:0 i Selta 2:2), a u međuvremenu je upisana i "mršava" pobjeda nad Atletikom iz Bilbaa, pa navijači sumnjaju da je Setijen TAJ koji bi mogao da odbije napade Reala i povede Barselonu do 27. titule u domaćem prvenstvu.

Ako tako ne bude, ako tim sa Nou Kampa ne uspije u nastojanjima da odbrani trofej, može da se desi da se na klupu vrati Gvardiola, koji je iz Barselone otišao prije tačno osam godina!

"Barsa želi da vrati Pepa", naslov je vijesti koju je objavio britanski list "Ekspres", uz napomenu da postoje dva razloga za takav scenario.

Prvi je, napomenuli smo, "tanki" rezultati Barselone pod komandomSetijena, a drugi velika vjerovatnoća da će Mančester siti i definitivno, uprkos žalbi Sudu za sportsku arbitražu u Lozani, ostati bez plasmana u Ligu šampiona.

Ugovor sa "građanima" Gvardiola ima do ljeta 2021. godine, ali engleski mediji ističu da je skoro pa izvjesno da ne samo da neće biti produžen, već i da će biti završen prije vremena.

Jedno je, ipak, u ovom trenutku jasno: najljepši fudbal u novijoj istoriji Barselona je igrala upravo pod Gvardiolom, te za četiri godine pod njegovom komandom osvojila 14 trofeja...

Ko od navijača ne bi želio njegov povratak?

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC