• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tim donira nagradu sa Adria Toura, a njegov otac brani Novaka

Autor Mirjana Šegan

Treći teniser sveta odlučio je da pokloni u dobrotvorne svrhe nagradu koju je osvojio na turniru u Beogradu

 Tim donira nagradu sa Adria Toura, a njegov otac brani Novaka Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Dominik Tim, treći teniser sveta, odlučio je da pokloni u dobrotvorne svrhe nagradu koju je osvojio kao pobednik Adria Toura u Beogradu.

Njegov otac Volfgang izjavio je austrijskim medijima da će njegov sin to učiniti, ne navodeći o kolikoj sumi je reč i kome će ona biti donirana.

Možda će vas zanimati

Austrijanac je osvojio trofej na prvom turniru u Beogradu, pre nego što je drugi u Zadru prekinut uoči finala, kada je Grigor Dimitrov, koji je takođe učestvovao na tom humanitarnom događaju, objavio da je pozitivan na korona virus. Nakon njega pozitivan test na Covid-19 imali su i Viktor Troicki, Borna Ćorić, Novak Đoković koji je organizovao turneju, kao i trojica trenera.

Tim se više puta posle turnira u Beogradu testirao u Austriji, ali su rezultati bili negativni. On je, verovatno po uzoru na Novakovu ideju, odlučio da organizuje seriju turnira i u svojoj domovini, kako bi pomogao mladim teniserima.

Timov otac stao je u odbranu Đokovića, kojeg su mnogi kritikovali zbog toga što je organizovao Adria Tour u vreme pandemije korona virusa, a naročito jer su se mečevi igrali pred publikom, koja uglavnom nije poštovala predložene mere o nošenju maski i socijalnom distanciranju.

"Novak je imao najbolju nameru, a to je da prikupi novac za obolelu decu. On nije prekršio nijednu meru koju su Srbija i Hrvatska uvele zbog korona virusa. Naravno da žurka koju je organizovao u zatvorenom klubu tokom Adria Toura nije nešto što je bilo potrebno u tom trenutku, ali Đoković u principu nije uradio ništa loše", naveo je otac i trener Dominika Tima u izjavi za "Presse".

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC