• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Strog protokol za US Open, Novaku "ispunjena želja"

Autor Pavle Knežević

Striktna procedura za američki grend slem

 US-Open-protokol-takmicenja-korona-virus-promjena-pravila-Novak-Djokovic-tenis Izvor: Guliver/Getty Images/Mark Metcalfe, Mark Metcalfe/Getty Images AsiaPac

Mnogo je neizvjesnosti oko nastavka teniske sezone, pa tako i oko US Opena. Za sada se još ne zna da li će Novak Đoković učestvovati na grend slemu u SAD, ali se zna da mu je ispunjena jedna želja.

Organizatori su naime promijenili pravilo da samo jedna osoba može da bude u karantinu s njima, na šta se Đoković ranije žalio. Ali, ako i krene put Njujorka, čekaju ga, kao i sve igrače, stroga i rigorozna pravila.

Možda će vas zanimati

Od ranije je poznato da teniseri neće morati da idu u karantin na dvije nedjelje, a nove mjere kažu da će igrači moći da imaju još po tri osobe iz svog tima.

Srbin je ranije rekao da je nerealno za jednog profesionalnog igrača da u karantin povede samo jednu osobu sa sobom. Sa tim su se složili i ostali igrači.

Te tri osobe i sam igrač će biti smještene u dvije sobe u nekom od hotela, ali će samo jedna osoba moći da bude uz igrača tokom odigravanja mečeva. Inače, oba hotela se nalaze na oko 30 minuta od Flešing medouza.

Nošenje maski će biti obavezno, a igrači i njihova ekipa će biti testirani na korona virus odmah po dolasku u hotel i neće im biti dopušteno da ga napuste dok ne dobiju rezultat da su negativni.

Nakon što dobiju odobrenje biće im dozvoljeno da treniraju unutar kompleksa, a drugi test moraće da obave 48 sati nakon dolaska.

US Open bi trebalo da počne 31. avgusta.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC