• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vogošća se pojačala iz Slavije

Autor mondo.ba

Vratio se Adis Hrbat

 RK Vogošća pojačanje Adis Hrbat Izvor: Christof Koepsel/Bongarts

Rukometni klub Vogošća Poljine Hills veoma je odlučan u namjeri da mu se ne ponovi prethodna sezona, kada je zauzeo tek 13. mjesto u Premijer ligi BiH.

Nekadašnji predstavnik BiH ranije je doveo ex-reprezentativca BiH Duška Čelicu, Ivana Benića, te Enesa Skopljaka, koji je ponikao u visočkoj Bosni, a danas je ugovor sa Vogošćanima potpisao i Adis Hrbat, koji je prethodnu sezonu proveo u Slaviji iz Istočnog Sarajeva.

Možda će vas zanimati

"Povratkom Hrbata smo dobili na jačini bekovske pozicije. Njegov povratak ima specifičnu težinu jer je Adis dosta vremena proveo u klubu i svi znamo da je jako kvalitetan igrač koji je uvijek ostavljao srce na terenu braneći boje našeg kluba. Timski je igrač i jako je važno da je odličan momak koji posjeduje moralne i ljudske osobine. Našem Adisu želimo puno zdravlja i dobrih utakmica", rekao je predsjednik kluba Fetah Kadrić.

Prezadovoljan povratkom je i sam Hrbat.

"Vraćam se u klub u kojem sam bio u više navrata i lično mi je veoma drago. Sa predsjednikom se poznajem odavno i njie bilo nikakvih problema tako da smo se brzo i dogovorili. Potpisao sam na dvije sezone, a što se tiče ambicija kluba nadam se da ćemo uspjeti da ih opravdamo. Težak period od pola godine bez igre je iza nas i biće teško vratiti se u trenažni proces, ali tu smo da napredujemo iz dana u dan. Poznajem dosta momaka i igrao sam sa većinom tako da mi neće biti teško da se uklopim u ekipu. Radujem se radu sa trenerom Sirćom sa kojim do sada nisam imao prilike sarađivati trener-igrač. Sebi i svojim budućim saigračima želim puno zdravlja i da svi zajedno ostvarimo ciljeve."

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC