• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sećate li se emisije "Vreme sporta i razonode"?

Autor N.J.

"Pored toga podigli smo muzički Toksik kanal koji je za nepunih devet meseci postao najpopularniji muzički kanal u ponudi na tržištu", rekao je direktor Arena Channels Group Nebojša Žugić.

 Sećate li se emisije "Vreme sporta i razonode"? Izvor: SERCAN ERTÜRK/iStockphoto

Sećate li se emisije "Vreme sporta i razonode"?

Vraća se!

TV Arena sport planira da u naredne godinu, dve drastično proširi broj gledalaca u regionu, kaže generalni direktor Arena Channels Group Nebojša Žugić i navodi da je taj TV Arena počela da se emituje u Sloveniji gde ima 315.000 novih korisnika i da nastavlja širenje u regionu.

Možda će vas zanimati


Naveo je da će, pored toga, UEFA Liga šampiona i Liga Evrope, kao i nova UEFA Konferens liga i dalje biti emitovani, od sezone 2021/2022. u naredne tri sezone, te najavio da na kanalu ostaje najbolji južnoamerički fudbal, kao i domaći sport i lige, te kompletan regionalni fudbal. Žugić kaže da se pored toga emituju i prateći sadržaji, kao što je emisija "Putevima šampiona", kao i ranije serijal "Majke šampiona" i najavljuje da će uskoro na TV Areni, posle 30 godina, biti emitovana posebna emisija vikendom popodne, koja se svojevremeno zvala "Vreme sporta i razonode".

Na konferenciji za novinare na kojoj je Telekom Srbije predstavio rezultate rada, Žugić je rekao da se od sezone 2020/2021. i 2021/2022. u Hrvatskoj očekuje novih 230.000 korisnika, a u Severnoj Makedoniji 270.000 korisnika.

"Očekuje se ukupno skok između 700.000 i milion novih korisnika u regionu", kaže Žugić, a prenosi Tanjug.

Podsetio je da je TV Arena sport u poslednje dve godine izrasla u grupu kanala i da pored njenog najprepoznatljivijeg brenda TV Arena sporta emituje još i domaći filmski Superstar kanal, Star TV, Agro TV posvećen poljoprivredi, novi turištički kanal Balkan trip, napravljen po uzoru na najmodernije svetske kanale s tim što, navodi Žugić, pokazuje destinacije, istoriju i kulturu Srbije i regiona.

"Pored toga podigli smo muzički Toksik kanal koji je za nepunih devet meseci postao najpopularniji muzički kanal u ponudi na tržištu", rekao je Žugić i naveo da je iz tog kanala izdvojen žanrovski Toksik rep, a da će uskoro početi da se emituje i Toksik folk kanal.

Naveo je i da je u pripremi još jedan specijalizovani kanala Arena fajt, posvećen borilačkim sporotovima, te napomenuo da je Arena za dve godine od četiri i po kanala došla na 12 kanala, što je sa još tri kanala u pripremi, ukupno 15 TV kanala.

"Ekspanzija Sport kluba i njegova dominacija u periodu do pre dve godine bila je posledica jednog pasivnog pristupa bivšeg menadžmenta Arene. Imamo sada novi pristup na tržištu, borimo se za svaku loptu, ako ćemo sportskim žargonom, i svaku utakmicu igramo na pobedu", rekao je Žugić.

Kaže da je takav pristup doveo do toga da u širokoj ponudi takmičenja Arena ima neke nove sadržaje, a da je najpopularniji među njima košarskaška NBA liga koja se celu sezone prikazuje na TV Arena.

"Tu je i VTB košarkasksa liga bivših sovjetskih republika, dolazi nam od naredne sezone portugalska liga u fudbalu, prvi put u istoriji na ovim prostorima se emituje i meksička liga i španska liga koja će od sezone 2021/2022 biti deo naše ponude", rekao je Žugić.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC