• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ovo nikada nisam vidio": Zbog Novaka su svi u šoku!

Autor Mladen Šolak

Svi su ostali bez teksta!

 Novak-Djokovic-izbacen-sa-US-Opena-eliminisan-sa-turnira-pogodio-linijskog-sudiju-lopticom-u-vrat Izvor: Getty Images/Al Bello, Al Bello/Getty Images North America

Nevjerovatno!

Novak Đoković je diskvalifikovan sa US Opena jer je poslije jednog poena lopticom pogodio linijskog sudiju u vrat. Nije to uradio namjerno, nije ni gledao, ni gađao, ali je ipak eliminisan!

Svi u Njujorku su bili šokirani zbog takvog raspleta, neviđenog na ovom nivou tenisa! Bez teksta je ostao i komentator Mats Vilander. 

"Bio je frustrian, ne znam da li je udario jako loptu, nije vidio gdje ide lopta, pogodio je damu izgleda pravo u vrat...", rekao je on.

"Vidite odmah njegovu reakciju... Baš nije imao sreće i nije imao namjeru da uradi to"

"Čisto je udario loptu koja nije odskočila, mogao je tako da pogodi i dijete koje skuplja lopte. Dama koja je bila kraj linije to nije vidjela. Novak je očigledno uznemiren i uzbuđen,on nije udario jako loptu, a pravilo je tada diskvalifikacija".

Da li je sudija bilo šta drugo mogao da uradi?

"Ovako dramatičnu situaciju nisam vidio u životu! Morate da budete oprezni, naravno, jer možete da pogodite djecu koja skupljaju lopte, tako se prave greške, može da se desi bilo kome, on nije pokušao da jako udari loptu... i da je pogodio dijete, to isto znači diskvalifikaciju. Sudija nije imao nikakvu šansu da ne slijedi protokol", rekao je Vilander.

Za kraj je dodao i...

"Uopšte nije probao da uradi jako, probao je da vrati loptu u ugao, ne znam kako lopta nije pala ranije... Bio je ovo jako teška odluka za sudiju, to jeste pravilo, ali morate da napravite procjenu da li je to zato što je htio, da li je udario jako... to što je pogodio sudiju u vrat sigurno dodatno otežava stvari".

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC