• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković je napaljeniji nego ikad: Bio je njegov najveći kritičar poslije US opena, sada ne može da vjeruje!

Autor Nebojša Marković

Amerikanac se ponovo oglasio.

 Novak-Djokovic-napaljeniji-nego-ikad-Rolan-Garos-Dzon-Mekinro-kriticar-US-open-izjava Izvor: Guliver/Getty images/Clive Brunskill, MONDO - ilustracija

Novak Đoković je furiozno startovao na Rolan Garosu, pobijedivši Mikaela Imera u prvom kolu, nastavivši pobjednički niz nakon trijumfa na Mastersu u Rimu.

Bio je to savršen odgovor najboljeg tenisera svijeta na diskvalifikaciju sa US opena, kada je jedan od njegovih najžustrijih kritičara bio Džon Mekinro.

Možda će vas zanimati

Američka "prznica" bio je vrlo glasan u kritikama na račun Srbina, uprkos tome što je Đoković slučajno pogodio linijsku sudiju zbog koje je zaradio diskvalifikaciju.

Mekinro, koji je bio poznat po nevjerovatnim ispadima, napadima na sudije i nesportsko ponašanje, ovoga puta je bio pozitivno nastrojen prema Novaku, hvaleći njegove partije.

"Onakav incident sa lopticom događa se jednom u milion slučajeva. Na Novakovu nesreću, organizatori nisu imali izbora i morali su da ga diskvalifikuju. To je bio incident i katastrofa za Novaka. Imao je priliku da nastavi da piše istoriju, ali je sve otišlo u potpuno drugom smjeru i prokockao je sjajnu šansu. Međutim, kako je poslije toga reagovao... Iznenađen sam da situacija iz Njujorka nije uopšte uticala na njega u negativnom smislu. Pokazao je snagu i karakter. On se poslije toga presabrao, izašao i poručio da želi da bude najbolji od najboljih", kaže "Big Mek".

Amerikanac smatra da Nadal nije favorit na Rolan Garosu iako je 12 puta osvajao trofej i ima skor 95-2 na pariskoj šljaci.

"Mislim da su sada Novakove šanse na Rolan Garosu iste kao i Nadalove. Logično bi bilo da je Rafa veliki favorit, ima 12 titula na ovom turniru, ali imam utisak da je Đoković napaljeniji nego ikada da slavi u Parizu", ističe Mekinro.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC