• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak opet nezadovoljan: Kad biste ovo promijenili, ne bi se dešavale stvari kao na US Openu!

Autor Nikola Lalović

Poslije pobjede nad Galanom i prolaza u četvrto kolo Novak Đoković je uputio brojne zamjerke na račun organizatora Rolan Garosa.

 Novak-Djokovic-Rolan-Garos-skandal-povreda Izvor: YouTube/NATDAX TENNIS

Vrlo lako je Novak Đoković izašao na kraj sa Kolumbijcem Galanom u trećem kolu Rolan Garosa. Savladao je protivnika sa 6:0, 6:3, 6:2 i zakazao duel sa Karenom Hačanovom u narednoj rundi. 

No, nije sve bilo tako jednostavno. Svketski broj 1 jeste počistio svog protivnika sa terena, ali je bilo mnogo problema na ovom meču.

Možda će vas zanimati

Đoković je bio nezadovoljan reakcijom sudija kada je krenula kiša, a daleko od toga da je on bio jedini koga je odstustvo reakcije sudija iznerviralo. Poslije meča je naglasio da je frustriran nekim odlukama, ali je kao i uvijek bio spreman da ponudi rešenje za neke od trenutnih problema. 

"Uz dužno poštovanje prema tradiciji ne znam zašto svaki turnir na svijetu nema rešenja kao Sinsinati kada su u pitanju ljudi koji se nalaze na terenu tokom meča", naglasio je prvi reket svijeta. 

U Sinsinatiju linijskih sudija nije bilo, jer je svaku lopticu provjeravao elektronski sistem. 

"Uz svu tehnologiju koja postoji, zaista nema potrebe da linijske sudije budu na terenu. Razumijem da je tehnologija skupa, ali vjerujem da ovo mora da se desi pre ili kasnije. Da, skupljači loptica su potrebni, ali iskreno ne vidim više potrebu za linijskim sudijama", naglasio je Novak, a na kraju se sa osmijehom osvrnuo i na nedavno izbacivanje sa US Opena. 

"Ako ne bi bilo linijskih sudija, vjerovatno bi bilo manje šanse da ponovim ono iz Njujorka", uz osmijeh je rekao Novak. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC