• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Optužio Novaka da vara, pa se pokajao: Pablo promijenio ploču, tvrdi da ga nisu razumjeli!

Autor mondo.rs

Svi su čuli jedno, a on govori da je nešto drugo u pitanju...

 Pablo Karenjo Busta izjava Novak Đoković  Izvor: Guliver/ Clive Brunskill/Getty Images, Guliver/Julian Finney/Getty Images

Novaka Đokovića mučila je povreda lakta i vrata prošle večeri, ali je uprkos lošem startu četvrtfinalnom meča protiv Pabla Karenjo Buste pronašao snagu da napravi preokret (3:1).

Kako bi se vratio u optimalno stanje tražio je više puta medicinski tajm-aut, a to je očigledno iznerviralo Španca koji je poslije poraza optužio Đokovića da to namjerno radi. Doduše, nije prvi kome je zasmetalo što Đoković ima problem i zove "medikal" kada mu ne ide...

Možda će vas zanimati

 Ipak, iako su svi čuli riječi Karenja Buste na konferenciji za medije, iz kojih jasno može da se zaključi da je bio prilično iznerviran zbog toga, malo poslije toga pravdao se na Twitteru.

"Mislim da se sjećam da je prva stvar koju sam rekao da mi to ne smeta?", oglasio se španski teniser nakon teksta koji je objavio madridski list "AS", a u kome je kao i čitav svijet protumačio ironiju u glasu poraženog igrača.

"Teško da mogu da budem uznemiren zbog nečega što mi nije smetalo, zar ne?", pokušao je da se opravda Karenjo Busta, vjerovatno jer je zažalio zbog oštrijeg jezika na "pressu".

Sve u svemu teško da će mu Đoković zamjeriti na tome, navikao je da se priča o svemu i svačemu kada je on u pitanju, pa čak i kada su u pitanju stvari poput traženja medicinskog tajm-auta kada osjeća bol ili neku nelagodu.

Pročitajte još


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC