• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznaje Željka u dušu i poručuje mu: Nema pauze, pravac NBA!

Autor Tamara Ranković

Nakon što je proslavljeni srpski trener napustio klupu turskog Fenera o nastavku karijere govorio je njegov prijatelj i kolega.

 Dušan Ivković Željko Obradović nema pauze pravac NBA Izvor: MN PRESS

Nekadašnji selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Duda Ivković u razgovoru za Nedeljnik pričao je i o tome koji tim bi mogao da predvodi petostruki osvajač Evrolige Željko Obradović nakon što završi sa pauzom. 

"Trenirao sam Željka i bio mi je pomoćnik, porodično smo prijatelji i kumovi. U skladu s tim mogu i da iznesem mišljenje da bi jedan pravi i veliki motiv za Željka Obradovića da u stabilnim i zrelim godinama nastavi da se bavi trenerskim poslom bio odlazak u NBA." navodi Ivković.

Možda će vas zanimati

"Više puta je odlazio u Ameriku i verovatno će i tokom ove prazne sezone za koju se odlučio to učiniti. Tvrdim da bi jedina prava motivacija za Željka bila da preuzme NBA tim. A tom timu to bi bila izvanredna prilika da ga uzme", dodaje predsednik Sportskog društva Radnički koji je završio svoju uspešnu trenersku  karijeru.

Iako ga podržava, Ivković ne smatra da je pauza dobra za Obradovića.

"Moj predlog mu je bio da ne pravi ponovo pauzu. To nije dobro za trenere. Kada je sedeo sedam dana sa predsednikom Fenerbahčea, bio sam uveren da će da nastavi u Istanbulu. Ipak, on je prelomio drugačije i tom odlukom je i mene iznenadio. Tada sam shvatio da je u Feneru izgubio mnoge motive. Došlo je do zasićenja i u takvim situacijama treba tražiti novi motiv. Prema mom mišljenju, to je NBA", zaključuje Ivković."

Željko Obradović "odmor" provodi u Srbiji gde je pomno ispratio mečeve Partizana a prisustvovao je i otvaranju terena u čast Željka Rebrače.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC