• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

M:tel Prva liga RS: Za vikend mečevi 10. kola, direktan TV prenos iz Ugljevika

Autor mondo.ba

Duel Zvijezde 09 i Tekstilca na malim ekranima.

 m:tel Prva liga RS 10. kolo najava parovi, sudije, satnica, tv prenos, tabela Izvor: MONDO Ilustracija - Bojan Jakovljević

Mečevi 10. kola m:tel Prve lige Republike Srpske biće odigrane tokom vikenda, a gledaoci će putem malih ekrana moći da isprate duel iz Ugljevika, gdje će u nedjelju od 15 časova snage odmjeriti Zvijezda 09 i Tekstilac.

Direktan prenos je na RTRS Plus.

Možda će vas zanimati

Ekipa iz Etno sela Stanišići, nakon tri vezana trijumfa, u posljednja dva meča igrala je neriješeno, tako da je izgubila korak za vodećim ekipama, pa će duel sa Dervenćanima biti "pod moranje" za Zumbula Mahalbašića i njegove izabranike. S druge strane, Tekstilac je u usponu forme i treba očekivati žestok otpor gostiju.

Dan ranije na programu je ostalih sedam utakmica, a najzanimljivije bi trebalo biti u Prijedoru, gdje će Rudar Prijedor ugostiti zahuktali Ljubić.

Prnjavorčani se u odličnoj formi, vezali su tri uzastopna trijumfa (dva u prvenstvu i jedan u Kupu RS), te će biti zanimljivo vidjeti kako će se suprotstaviti favorizovanim "rudarima", koji su u prošlom kolu na gostovanju Jedinstvu osvojili samo bod, čime su lidersku poziciju prepustili Leotaru.

Trebinjci u subotu gostuju, ali su favoriti protiv Sutjeske, koja je u veoma lošoj formi, pa trenutno sa Podrinjem dijeli posljednje mjesto na tabeli sa samo pet bodova.

U Modriči i Istočnom Sarajevu sastaće se nekadašnji premijerligaši. Alfa Modriča domaćin je Drini, dok će Slavija ugostiti Kozaru.

Sloboda na "Mlakvama" ima lijepu priliku da nastavi uspješnu seriju, jer u Novi Grad stiže Jedinstvo. Ipak, Brčaci igraju znatno bolje nego na startu prvenstva, nanizali su pet utakmica u kojim nisu osjetili gorčinu poraza (četiri remija), pa se sigurno očekuje neizvjestan duel.

U ostalim mečevima Sloga će u Doboju igrati sa Podrinjem, dok se na banjalučkom "Predgrađu" sastaju Željezničar Sport tim i Borac iz Kozarske Dubice.

Sve utakmice počinju u 15 časova.

M:TEL PRVA LIGA RS - 10. KOLO:

Subota:

Slavija - Kozara (sudi: Darko Vukojević, Doboj)
Sloga - Podrinje (Nikola Tešanović, Istočno Novo Sarajevo)
Rudar Prijedor - Ljubić (Mario Jelić, Banjaluka)
Sloboda - Jedinstvo (Marko Maksimović, Modriča)
Željezničar Sport tim - Borac (Dragan Kesić, Gradiška)
Alfa Modriča - Drina (Bojan Panić, Prijedor)

Nedjelja:

Zvijezda 09 - Tekstilac (Vanja Ajder, Banjaluka) - RTRS Plus

TABELA: Leotar 18, Rudar Prijedor 18, Sloboda 16, Slavija 15, Ljubić 14, Zvijezda 09 14, Alfa Modriča 13, Tekstilac 13, Kozara 12, Borac 12, Sloga 12, Drina 10, Jedinstvo 10, Željezničar Sport tim 6, Sutjeska 5, Podrinje 5.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC