• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beker tipuje ko osvaja Rolan Garos: U finalu očekuje najbolje, ali favorit može da bude samo jedan!

Autor Nebojša Marković

Bivši trener Novaka Đokovića nije iznenadio.

 Rolan Garos 20200 Beker prognozira ko će osvojiti Izvor: Guliver/Getty Images/Dennis Grombkowski, Guliver/Getty Images/Mike Hewiit

Danas je dan za polufinala muškog singla na Rolan Garosu!

Na turniru su preostala samo četvorica - Rafael Nadal, Dijego Švarcman, Novak Đoković i Stefanos Cicipas. Boris Beker je dao svoj sud ko ima kakve šanse da dođe do trofeja.

Možda će vas zanimati

Nijemac, inače bivši trener Đokovića, govoreći za "Eurosport" rangirao je igrače od jedan do četiri, spram toga za koga misli da ima najviše šansi.

4. Dijego Švarcman

"Za mene je četvrti na listi Dijego Švarcman. Divno je igrao Argentinac, posebno protiv Dominika Tima, to je bio najbolji meč na turniru do sada. Ali potrošio je mnogo snage igrajući preko pet sati. Sada je ide na megdan Rafaelu Nadalu, kojeg očigledno vidim kao favorita u ovom duelu."

3. Stefanos Cicipas

"Mladi Grk fascinira svojim raznolikim stilom igre. Jedan je od najboljih među mladim divljim igračima. Ne samo da pokazuje apsolutno svjetsku klasu na šljaci, već se generalno nevjerovatno popravio posljednjih mjeseci. Ali on igra protiv drugog favorita turnira za mene, Novaka Đokovića. To bi mogao biti triler. Ne bih se iznenadio zbog meča od pet setova."

2. Novak Đoković

"Fascinantno je kako se takmičio ove godine. Pobijedio je u svim mečevima, osim u diskvalifikaciji u Njujorku. Pitanje je koliko se dobro oporavlja od iscrpljujućeg četvrtfinala protiv Karenjo Buste? Bole rame, leđa, lakat . Mislim da mu je i psiha napukla. Ipak, vjerujem da svoje iskustvo može da iskoristi u grend slem polufinalu."

1. Rafael Nadal

"Za mene je broj jedan očigledno Rafael Nadal. Ali to je bilo jasno već prije turnira, uvijek je bio favorit. Osvojio je turnir 12 puta, odigrao 100 mečeva na Rolan-Garosu i pobijedio 98 puta. Nezamisliva statistika! Turnir je pokazao da je u blistavoj formi i četvrtfinale protiv Janika Sinera me je ubedilo."

Prvi meč polufinala igraće Nadal i Švarcman, dok će poslije toga na teren izaći Đoković i Cicipas (ne prije 17 časova).

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC