• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasio se sramni napadač na Oliveru Jevtić: Bilo je slučajno i niko me nije platio, prestanite da me linčujete!

Autor Nebojša Marković

Izvesni Bojan Vačev je pokušao da se opravda, ali...

 Olivera-Jevtic-napadnuta-maraton-Sofija Izvor: MN PRESS, Instagram/oglasna tabla/printscreen

Neverovatne scene viđene su u nedelju na trci u Sofiji kada je naša Olivera Jevtića bila gurnuta od strane jednog trkača.

Srpska atletičarka je zbog toga bila bez svesti i povredila kuk, a verovatno neće moći da se takmiči na Olimpijskim igrama naredne godine. Sada se oglasio i čovek koji ju je namerno gurnuo.

Možda će vas zanimati

Iako se na snimku jasno vidi da je namera postojala, Bojan Vačev tvrdi da on to nije učinio namerno i da nikoga na toj trci nije želeo da povredi.

Vačev se, uprkos snimcima, sada izvinjava i traži da se prestane sa "pozivima na linč" na njegov račun.

"Želim da iskoristim svoje pravo i odgovorim. Naglašavam da sudar nije bio nameran i da nije nastao iz nekih sebičnih potreba. Lično ne poznajem Oliveru Jevtić i želim da iskoristim ovu priliku da se iskreno izvinim njoj i njenim najbližima zbog traume koja je sprelila da učestvuje u događaju", počeo je da se pravda.

Vačev kaže i da nije dobio dobio novac da Oliveru Jevtić izbaci iz trke.

"Sumnje javnosti da me je finansijski motivisala treća strana su apsolutno lažne i duboko su me pogodile. Ne mogu da verujem da sam zaslužio ovakvu inkviziciju i linč, a jasno mi je da ih ima nakon čitanja brojnih poruka koje sam dobio na društvenim mrežama", rekao je Bojan Vačev.

On je još dodao i da je sve bila stvar njegovog neiskustva,

"Žao mi je zbog nesrećne situacije i molim sve koji su odgledali snimak da shvate da je adrenalin bio na visokom nivou, a u kombinaciji sa vremenskim uslovima i nedostatkom profesionalnog iskustva, to je dovelo do mojih nekoordinisanih pokreta koji su doveli do incidenta. Nadam se da će uvažena organizacija Maraton Sofije ubuduće obratiti pažnju na razliku u veštinama amatera i profesionalaca, tako što će ih podeliti i slabijima pružiti početnu prednost. Želim brz oporavak srpskoj sportistkinji i nesmetan nastavak karijere", poručio je napadač na Oliveru, a preneo sajt bugarski "Sportal".

Koliko njegove reči nemaju težinu pokazuje i snimak incidenta u kojem se jasno vidi namera Vačeva da povredi Jevtićevu...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC