• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Psihički me je umaralo": Novak Đoković o svemu što je prošao!

Autor Dušan Ninković

Naredni turnir je u Beču, a najbolji teniser svijeta bi da ostane na poziciji do kraja sezone.

 Novak-Djokovic-plan-za-sezonu-Rafael-Nadal-prvo-mesto-na-listi-do-kada-je-najbolji. Izvor: Guliver/Getty Images/Shaun Botterill

Srpski teniser je u trodnevnoj posjeti BiH, što uopšte ne čudi, jer je bio i nedavno, kada se upoznao sa terenom oko "piramida" u Visokom.

Možda će vas zanimati

Ovog puta je na istom mjestu i tu skuplja snagu za nastavak sezone. Njegov plan je jasan, do kraja godine treba ostati na čelu liste!

Za razliku od Rafaela Nadala, koji ima čudan plan za finiš teniske sezone, Novak Đoković želi da igra i na ''manjim'' turnirima.

''Ova sezona, sa mnogo prekida, čudna i različita od prethodnih, donijela mi je istovremeno i mnogo uspjeha. Zadovoljan sam igrom, poenima, prvim mjestom,... Nadam se da ću kroz mjesec i po dana i dalje biti prvi. Profesionalni cilj mi je da sezonu završim kao broj jedan i radiću na tome, najviše zavisi od mene'', rekao je trenutno prvi reket svijeta.

Sezona je bila naporna, pogotovo za Novaka Đokovića koji nije birao turnira već je igrao sve što je mogao da uskladi.

''Odigrao sam mnogo mečeva i mnogo gemova u posljednja dva i po mjeseca. Zbog pravila nisam izlazio iz balona, što me je psihički umaralo. Tri dana sam boravio ovdje i osjećam da sam se već oporavio i regenerisao'', zaključio je Novak Đoković.

Srpski teniser se iz BiH, gdje je ponovo posjetio "piramide" u Visokom, seli za Beograd, u kom će nastaviti sa pripremama za nastavak sezone.

Novak Đoković će ove godine učestvovati na ATP turniru u Beču, koji počinje 24. oktobra. Trenutno prvoplasirani teniser svijeta ima skoro 2.000 bodova više od Rafaela Nadala, koji ga je savladao u finalu Rolan Ggarosa. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC