• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Komesar Premijer lige BiH jasan: Ako postoje opravdani razlozi, biće odgađanja utakmica

Autor Dragan Šutvić

Konrektno, riječ je o predstojećim mečevima Borac m:tela i Leotara, gdje su zabilježeni posljednji slučajevi zaraze korona virusom

 Rukomet Premijer liga BiH komesar Srđan Jović ako postoje opravdani razlozi odgađaće se utakmice Izvor: Christof Koepsel/Bongarts

Korona virus pravi velike probleme klubovima u fudbalskoj m:tel Premijer ligi BiH, a situacija se zakomplikovala i u elitnom rukometnom takmičenju.

Zbog pozitivnih slučajeva zaraze korona virusom, Sloga iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja odigrala je samo jednu utakmicu u dosadašnjem toku sezone, dok je zaraza uzela maha i u taborima Borac m:tela i Leotara, zbog čega se igrači ova dva kluba nalaze u izolaciji.

Možda će vas zanimati

Svi prvotimci kluba iz Gospodske ulice danas su obavili testiranje, a prema riječima komesara takmičenja Srđana Jovića, još uvijek nisu podneseni nikakvi zahtjevi za odgađanje utakmica.

"Obaviješten sam o situaciji u Borcu i Leotaru, ali još nisam dobio nijedan zvaničan zahtjev za otkazivanje utakmica. Mogu da ih očekujem tek nakon što oba kluba obave testiranja i ukoliko budu postojali opravdani razlozi, neće biti problema da se njihovi mečevi odgode. Odmah su preduzeli sve potrebne korake u skladu sa mjerama o sprečavanju širenja zaraze. Konačna odluka o odgađanju utakmica biće donesena na osnovu medicinske dokumentacije. Najpreče nam je ipak da zaštitimo zdravlje igrača, ali i da pokušamo da sačuvamo regularnost samog takmičenja", rekao je Jović za "Glas Srpske".

U petom kolu rukometne Premijer lige BiH, Leotar treba da gostuje Maglaju, dok se Borac u ovoj rundi takmičenja, voljom žrijeba, sastaje u Istočnom Sarajevu sa Slavijom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC