Prvo pojačanje crveno-plavih

"Desni bek je završen 100 %, a stiže i nasljednik Bojana Ljubišića": Borac m:tel kompleira roster!

Autor Nebojša Šatara

Okončan prvi transfer u banjalučki klub!

Izvor: YouTube/Print Screen

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije Savo Slavuljica novi je rukometaš banjalučkog Borca m:tel.

Desni bek, koji je odličan i na poziciji desnog krila, potpisao je ugovor sa šampionom Bosne i Hercegovine do kraja sezone uz mogućnost produžetka saradnje na još jednu godinu.

Direktor Banjalučana Vladimir Branković potvrdio je za naš portal da je Slavuljica novi član crveno-plavih i dodao da je vrlo blizu realizacije transfera novog golmana umjesto povrijeđenog Bojana Ljubišića, što je i bio prioritet u ovom prelaznom roku.

"Novi čuvar mreže je u procesu dobijanja vize. Nije bilo lako, pregledali smo 20 golmana, a ime još ne bih da otkrijem dok se ne potpiše ugovor", rekao je Branković.

Ove vijesti svakako će obradovati navijače Borca m:tel, ali i trenera Veselina Vujovića, koji je u međuvremenu ostao i bez desnog beka Marka Lukića.

Mladi "borčevac" već u ponedjeljak ide na operaciju Ahilove tetive i za njega je sezona završena, ali je ipak optimista kad je riječ o dvomeču sa slovenačkim Gorenjem u osmini finala EHF Evropskog kupa.

Slavuljica s druge strane u banjalučki klub dolazi iz rumunske Politehnike iz Temišvara, gdje je stigao iz Orošhaze, mađarskog prvoligaša.

Još je u karijeri nastupao za Dinamo iz Pančeva, Novi Pazar i matičnu Crvenku, a bio je učesnik kadetskog Mundijala 2017. godine u Gruziji, kao i član "ortlića" na juniorskom šampionatu Evrope 2018. godine u Sloveniji.

Tagovi