• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliki peh za Borac m:tel: Poslije Ljubišića, kraj sezone i za Lukića!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Lijevi bek banjalučkog Borca m:tel Marko Lukić zbog povrede Ahilove tetive moraće da ide na operaciju što znači da na njega u narednih pola godine neće moći da računa trener Veselin Vujović.

 RK Borac: Marko Lukić propušta ostatak sezone zbog povrede Ahilove tetive Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Lukić je zaradio povredu u revanš meču protiv Bese iz Peći, ali ta povreda je bila sanirana, do dan prije nego će crveno-plavi otputovati na sedmodnevne pripreme u Teslić.

Možda će vas zanimati

Tada je obnovio povredu Ahilove tetive i poslije pregleda je ustanovljeno da će morati biti podvrngnut hirurškom zahvatu, za čiji je oporavak neophodno šest mjeseci.

Direktor Banjalučana Vladimir Branković potvrdio je loše vijesti za Lukića rekavši da će zahvat biti obavljen što hitnije kako bi se što prije vratio na teren.

S obzirom da crveno-plavima nedostaje golman poslije povrede Bojana Ljubišića (jedan od kandidata je Strahinja Milić Džambo), kao i jedan desni bek, a sada će morati da potraže i zamjenu za Lukića.

"U pet godina nisam imao više razgovora o potencijalnim pojačanjima, ali zasad nema ništa konkretno. Sutra je sastanak stručnog štaba, biće donesene neke konkretne odluke. Ne želimo da dovodimo igrače zbog popunjavanja broja, već istinska pojačanja", rekao je Branković za naš portal.

Bilo kako bilo, Borac m:tel ove sedmice putuje u Srbiju, gdje će odigrati pripremnu utakmicu sa šabačkom Metaloplastikom i još jednim rivalom, prije nego počne proljećni dio sezone.

Banjalučki tim će najprije odigrati dvomeč sa slovenačkim Gorenjem iz Velenja u osmini finala EHF Evropskog kupa, prvo u Sloveniji 13. februara, a potom i u revanšu sedam dana kasnije u dvorani "Borik".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC