• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel želi golmana Partizana, Džambo kaže: Zašto da ne, ali moram prvo da smršam!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Volim Borac, volim Banjaluku, prije svega Veselina", kaže za MONDO Strahinja Milić koji se poslije dvije godine pauze vratio među stative.

 Strahinja Milić Džambo dolazak u RK Borac Veselin Vujović Izvor: Youtube/printScreen

Banjalučki RK Borac m:tel ove zime trebao bi se pojačati na poziciji golmana, s obzirom na težu povredu Bojana Ljubišića, a prema saznanjima MONDA crveno-plavi, odnosno trener Veselin Vujović zainteresovani su sa golmana Partizana Strahinju Milića.

Popularni "Džambo" i Vujović već su bili zajedno u skopskom Vardaru i imaju izuzetno dobar odnos, a tokom novogodišnjih praznika su u Beogradu razgovarali o mogućnosti eventualne nove saradnje.

"Nije nikakva tajna, nismo ništa konkretno dogovarali i pregovarali, ali ukoliko se ja dovedem u red, zašto da ne? Volim Borac, volim Banjaluku, prije svega Veselina...“ rekao Je Milić za MONDO.

Možda će vas zanimati

 Ipak, Džambo je svjestan da mora mnogo da radi na sebi, nakon problema sa kilogramima zbog kojih je 2018. godine prestao da se bavi rukometom.

Golman koji je sa 16 godina debitovao za seniorsku reprezentaciju Srbije, te bio jedan od najvećih talenata Evrope, čak šest godina je branio boje Vardara i tamo je osvojio sve. Bio je petostruki prvak Makedonije i osvojio je Ligu šampiona, ali 2018. godine nakon ultimatuma Vardara da mora da smrša nije to uspio da učini i ostavio je rukomet.

Poslije dvije godine pauze tokom koje je dostigao i 216 kilograma u septembru prošle godine vratio se među stative u dresu beogradskog Partizana.


"Treba da se smrša, nema tu greške, polako sam tu sa Partizanom, pa vidjećemo", kaže Milić i dodaje da nije u suštini imao konkretan poziv u Borac.


"Još ništa ne znam, još nema ništa konkretno. Nismo došli do toga 'hoćeš u Borac', pričali smo ne isključivo o Borcu, nego generalno, pitao me da li bi negdje branio, on je neposredno poslije toga preuzeo ekipu. Nije to bila priča samo Borac, ali nikad se ne zna! Sve je moguće. U životu je sve moguće", zaključio je zagonetno uz osmijeh Džambo na kraju razgovora za MONDO.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC